Na nvidia shield, takodje ne rade titlovi ali postoje opcije za podesavanje.na telefonu sve radi, na mi box s ne rade srpski titlovi...na telefonu imam podešavanja za titlove, na mi box s to ne vidim...samo možeš da izabereš titl...
Hvala, nasao sam da moze u aplikaciji kliknete na sliku profila pa u gornjem levom uglu je zupcanik sa podesavanjima samo sto je crn pa ako koristite crnu temu ne vidi se lepo u aplikaciji.ne verujem da može iz apk.
Hvala na informaciji, kod mene na mobilnom se to uopšte ne vidi (valjda zbog crne pozadine) , kliknuo sam na slepo u gornji levi ugao kao što si naveo...svaštaHvala, nasao sam da moze u aplikaciji kliknete na sliku profila pa u gornjem levom uglu je zupcanik sa podesavanjima samo sto je crn pa ako koristite crnu temu ne vidi se lepo u aplikaciji.
Tri osobe mogu da gledaju u isto vreme, bilo sa iste ili različite IP adrese, a 5 uredjaja mogu da se dodajuA sta ako ja gledam na tv-u, a zena na kompu, da li dve osobe sa kojima delim nalog u tom slucaju su ograniceni za gledanje, tj. samo jedna je u mogucnosti da gleda?
Tri osobe mogu da gledaju u isto vreme, bilo sa iste ili različite IP adrese, a 5 uredjaja mogu da se dodaju
Tri osobe mogu da gledaju u isto vreme, bilo sa iste ili različite IP adrese, a 5 uredjaja mogu da se dodaju
Preko Supernove ne mora ova metoda. Samo se sa istim podacima uloguje kao i za HBO GO.EDIT: Sad sam uspeo.
Dakle prvo prijava preko operatera, pa ti napiše da je prijava potvrđena da moraš da se loguješ.
Kad sam hteo da se logujem iskače da je pogrešan email ili pass (a nije).
Šaljem zahtev za promenu pass, i stavljam isti pass koji je već i bio.
Posle toga je prihvatio log in.
Ma na svim android tv baziranim uređajima ne rade hrv ili sr tilovi, samo engleski, makedonski i slovenski. Nije do boxaЗа сада постоји грешка на Еон боксу јер не може да се подеси српски или хрватски превод,а остали могу.
Rade i na LG WebOS-u i XboxuRade li kome titlovi uopste na bilo kom boxu?
HBO GO zvanično nestao sa gugl plej prodavnice.
Nego je li neko raspoložen da pravimo "porodicu" na HBOMAX?
Ja sam nalog napravio, ostalo je samo da aktiviram pretplatu![]()
Tu su Disney crtaći za sada, navodno do 31.3. imaju prava za njih. Ali su poprilično sakriveni, i mogu se pronaći samo putem pretrage, ja se kroz maglu sećam da je Frozen i Zootopia bio dostupan na Go, i u pretrazi na Maxu ih pronalazim.Ugasili su i aplikaciju.
Ništa od Disney biblioteke nije dostupno na HBO Max![]()
Ne znam kako al evo sad pogledah opet na play storu i bez problema se instaliralo...ludilo 😇🙌Google nalog ti verovatno nije podešen na Srbiju. Dodaj drugi Google nalog, pa skini HBO Max.
Tu su Disney crtaći za sada, navodno do 31.3. imaju prava za njih. Ali su poprilično sakriveni, i mogu se pronaći samo putem pretrage, ja se kroz maglu sećam da je Frozen i Zootopia bio dostupan na Go, i u pretrazi na Maxu ih pronalazim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari