hm,opet čudno,baš imaš peh, trebalo bi raditi automatski bez ikakvih dodatnih podešavanja,meni radi i na windowsima i na androidu,probaj otići u postavke addona(configure) i tamo postaviti kao na slici,naravno ti ćeš staviti srNakon brisanja stare verzije Kodi-a, i ubacivanje nove 19.3, prevodi su se pojavili, jedino sto moram da ih biram i uključim svaki put, i ako kliknem Set as default for all media. Ima li resenje za to, ili da budem zadovoljan sto mi bar preko Kodi-a rade i ton i prevodi.
Finally 😁, pokreće sam prevode sad! Hvala na trudu da rešim problem 🙂. Inače nisam puno koristio Kodi, pa ne znam za te finese, da mora tu da se upiše default prevod i ako kad manuelno podesim, kliknem set as default for all media, ali to ništa ne uradi.hm,opet čudno,baš imaš peh, trebalo bi raditi automatski bez ikakvih dodatnih podešavanja,meni radi i na windowsima i na androidu,probaj otići u postavke addona(configure) i tamo postaviti kao na slici,naravno ti ćeš staviti sr
Pogledajte prilog 338169
meni je radilo i bez toga, zato sam i rekao da mi je čudno ali važno da ti sad radi, gnjavaža je stalno uključivati, inače imaš addon keymap editor preko kojeg možeš podesiti tipke na daljincu za skoro sve pa tako i za titlove,ja sam si recimo postavio download titlova direktno na zelenu tipkuFinally 😁, pokreće sam prevode sad! Hvala na trudu da rešim problem 🙂. Inače nisam puno koristio Kodi, pa ne znam za te finese, da mora tu da se upiše default prevod i ako kad manuelno podesim, kliknem set as default for all media, ali to ništa ne uradi.
Ima android box beelink gt1 ultimate, u kojoj rezoluciji mogu da gledam HBO max. Imam 1080p tv tako d ami vise od toga ne treba, moze li da se izvuce preko kodija 1080p?
ako gledaš preko windowsa mislim da ne,objasnio je čini mi se netko prije zašto,na androidu možeš ako je certificiran,ja na android tv-u imam i 4kJoš jedno pitanje, što se tiče kvaliteta, tu nema mogućnost za 1920x1080? Ovo mi ponudi.
Preko X96 Max Android box-a gledam, sa ubačenim stock Android 9, fabrički bio 8.1.ako gledaš preko windowsa mislim da ne,objasnio je čini mi se netko prije zašto,na androidu možeš ako je certificiran,ja na android tv-u imam i 4k
Sad sam video odgovor na moje pitanje, razlog je nebitan kad ne može
Pa to je tako i kad gledaš Netflix.Занимљив начин за форсирање мајкрософтовог браузера 😁
Не мислим ништа лише за вас, него чега су се у MS сетили.
Control+alt+shift+DKako proveravate bitrate, rezoluciju i ostalo?
Control+alt+shift+D
Kada isključim widevine onda mi samo učitava video a nikako da pokrene, kada stavim na default onda pušta snimak uredno.mora se koristiti Edge browser i u edge://flags se mora isključiti Widevine i uključiti Playready.
Najbolji kvalitet je na njihovoj aplikaciji iz Microsoft Store.Ako se ne varam isti je slucaj i sa netflixom da je najbolji kvalitet na edge?
Kada isključim Widevine meni se slika skuplja i širi - skoro uvek kod promene kadra, a nekad i češće.Za ljude koji gledaju na kompu, da bi dobili 1080p kvalitet, mora se koristiti Edge browser i u edge://flags se mora isključiti Widevine i uključiti Playready. Ako su oba uključena, ili oba na default, onda je max rezolucija 720p kao i kad se koristi Firefox, ili Chrome. Kad je uključen samo playready slika je 1080p i bitrate je između 6 i 8 Mb/s s povremenim pikovima od 10 do 18 Mb/s.
Kod mene ne pušta 1080p ni kad koristi PlayReady. Koji CPU i GPU imaš?Za ljude koji gledaju na kompu, da bi dobili 1080p kvalitet, mora se koristiti Edge browser i u edge://flags se mora isključiti Widevine i uključiti Playready
Radi 100%...
Da, za Netflix, u pravu si navedoh čoveka na blud...Kod mene ne pušta 1080p ni kad koristi PlayReady. Koji CPU i GPU imaš?
Ja imam Intel Skylake (= 6th gen) sa Intel HD 530 integrus grafičkom.
Za 4K Netflix sa PlayReady treba beše Intel 7th ili 8th gen ili ne znam napamet koja generacija AMD procesora ili koje nVidia i AMD grafičke... Pa moguće da na HBO Max ima iste requirements i za 1080p i 4K...
I na koji način si potvrdio da jeste sigurno 1080p stream?
Developer Tools > Network tab > vidiš koji "v_.mp4" vuče > nađeš u DASH manifestu podatke koji subtrack ima 'id=v_.mp4' i vidiš podatke o rezoluciji i bitrate??
Ovo ti je screenshot za Netflix (CDN: nflxvideo.net) ?A ljudi pitaju za HBO Max...
Imam AMD Ryzen procesor i Nvidia grafiku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari