Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

Evo sta mi izadje kad pokusam da aktiviram Prime Gaming. EG Prime Video.

1740163662091.png

Dobro veče. Da li ima neko Hulu sa live tv-om ? Nisam uspeo da rešim , sin pliva u Usa , hteo bi da kupim , bar da iznajmim na par dana... Ako neko zna rešenje , molim Vas da mi pišete

Vidim da hulu nudi disney i hulu za 2.99$ sa reklamama. Da li je neko uzimao ovo?

To smo uzimali za BF i radi super, za Hulu mora VPN za Disney+ ne mora.
Problematika je u placanju, mora se imati Paypal US ako niste iz USA.

Juče sam uzeo Disney i Hulu bundle ovaj na akciji. Nikako uz Surfshark ne mogu da nateram Hulu da pusti bilo šta, probao brdo raznih servera, drugi browser, al džaba.

Juče sam uzeo Disney i Hulu bundle ovaj na akciji. Nikako uz Surfshark ne mogu da nateram Hulu da pusti bilo šta, probao brdo raznih servera, drugi browser, al džaba.
Hulu je vrlo izbirljiv i cesto blokira VPN. Meni je Expressvpn radio ali Smart DNS mi je za sad najbolje resenje.

Пошто сам се издувао мало на једној другој теми, морам да оставим позитиван фидбек на ове сервисе. :)

Решио сам да пробам и кренуо пре неких пола године отприлике да користим стриминг сервисе, легалне и ја морам да кажем да ми све ово баш одговара. Имам Макс, Скај и Нетфликс и може бити боље, нарочито Нетфликс са преводима, али све у свему мени ово таман како треба. Ја нисам сад неки претерано избирљив корисник, али апликације користим на телефону и андроид боксу шаоми 2 ген. и нормално овако преко браузера на лаптопу. Врх ми је све ово, а највише сам изненађен квалитетом слике, јер нисам очекивао први пут кад сам пробао да ће бити овако квалитетна најискреније. Сад није као када се скине неки енкод доброг квалитета или још веће ремукс, али је за мој тв дијагонале 43 инча одлична слика, на сва три сервиса.

Најдражи ми је Макс који је ем фантастично локализован, ем ми се допада садржај и сваког месеца убаце по неколико ствари које погледам и генерално ми се некако највише допада садржај на Максу. Онда Скајшоутајм којег баш волим највише због филмова. Стварно они имају простора за страшну библиотеку филмова. Мислим Јуниверзал, Парамаоунт и Фокус Фичерс ту је озбиљан простор да итекако прошире своју библиотееку. И остаје Нетфликс, који ми је исто добар. Мислио сам да га нећу користити оволико али је добар, и задовољан сам оним што нуди.

Дошао сам у неку фазу где бих да се скроз све препустим другима да организују, твоје је само да се логујеш и да се склоним Кодија и двоумио сам се дуго, после дужег периода тестирања видео сам да ми више ово одговара.

Тако. Да не буде само да кукакамо и критикујемо :D Остајем дефинитивно на сва три сервиса и верујем да ће бити тако бар неко дуже време као ствари стоје.

Jel neko ima problema sa Disney+ ?
Imam ga sa Hulu u paketu i do sad je radilo preko Smart DNS, Hulu i dalje radi bez problema.
Radi kad iskljucim proxy, samo javlja ono kao na putovanju ste imacete drugaciju ponudu blabla.
Probao sa raznim VPN providerima i nece.
Sta je takodje interesantno oni imaju i svoju VPN aplikaciju koja ne konektuje uopste.
Znam da mogu da koristim svakako i bez reklama ali preferiram US videoteku.

Nije baš ta situacija, ali ja sam zarad US videoteke palio VPN na srpskom/turskom Disney+ i ono što je moje iskustvo je da je problem u VPN-u. Na Surfshark je često zezalo, ali sa Nordom npr nikad problem.

Treba mi US broj za aktivaciju nečega, jel još ima negdje free ili moram kupiti?

Iz mog iskustva najbolje kupiti, free ima ali se bas tesko nadju.

je li je moguce da su izbacili ER iz 1994 , ja pogledao 5 sezone i sad patka!

odakle su izbacili? većina servisa navedena u nazivu teme ima svoje zasebne teme

Nazad
Vrh Dno