Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

Da li je MAX, besplatan kao deo HBO Premijum paketa, i za biznis SBB korisnike?

Poslednja izmena:
Pozdrav drugari
Moze mi neko pomoći oko Netflixa
Ja vec par meseci plaćam 9.99e Netflix preko Srbije
E sad da li postoji mogućnost da se prebacim na neku drugu državu gde je manja pretplata i kako.
Hvala 😉

Pozdrav drugari
Moze mi neko pomoći oko Netflixa
Ja vec par meseci plaćam 9.99e Netflix preko Srbije
E sad da li postoji mogućnost da se prebacim na neku drugu državu gde je manja pretplata i kako.
Hvala 😉
Imaš u temi o Netflixu, više puta napisano i objašnjavano, pa pogledaj tamo:

Koji servis ima najbolji sadržaj za decu? Mislim na sinhronizovane crtane filmove, po mogućstvu dugometražne? Max je imao dobar katalog dok Disney nije došao.

IMG_5388.jpeg

Zanimljiv plan.
Da li se ovo odnosi na ona EU pravila da gde god se nalaziš (u inostranstvu) moraš da imaš istu ponudu kao kod kuće, bez geo-blocka? Npr pretpaltim se na Paramount+ u Nemackoj i gledam u Srbiji bez vpn-a?

Obnovih godišnju pretplatu za Prime preko Egipta. Celih 551 din mi skinuli. Zaista jeftino, a nas deru li deru

Obnovih godišnju pretplatu za Prime preko Egipta. Celih 551 din mi skinuli. Zaista jeftino, a nas deru li deru
Baš tako. Po ovim cenama u Srbiji mi nije interesantan. Ja sam još pre par godina uzeo godišnji plan preko Poljske; 11,57 € mi je naplaćeno - manje od 1 € mesečno - meni je prihvatljivo.

@mlax37 Šta te deru? Koliko je taj Prime u Srbiji? 700-800 dinara mesečno?
Pa deru u usporedbi sa drugim zemljama

- Srbija (i ex-yu) 6.99€
  • Holandija - 4.99€
  • Španija - 4.99€
  • Italija - 4.99€
  • Belgija - 2.99€
  • Švedska - 5.08€
  • Poljska - 2.53€
  • Rumunija - 2.80€
  • Turska - 1.10€
  • Egipat - 0.55€

Jel ima neko jedno mesto viska na prodaju za Prime ?

Zanima me da li ima neko ko ima Prime video i da je voljan da deli nalog.

A telefonski broj, pravi si ostavio?
Trebalo bi da može da se promeni pozivni broj.

Najlakši metod je napraviti regularni “srpski” account na amazon.com, a zatim se sa tim podacima ulogovati na Amazon Egipat (postavljeni link) i aktivirati Prime, u tom slučaju dodaješ samo egipatsku adresu pored srpske.

Evo ja probam i ne prolazi mi ni Intesina ni RF kartica.

Koliko znam, ne radi to odavno
Najisplativije je preko poljaka, uz vpn, može i postojeći nalog

Najisplativije je preko poljaka, uz vpn, može i postojeći nalog
pa nisu bas najisplativiji, 10€ naspram 5€ u Egiptu, ali da i idalje jeftino.

samo, ko zeli koristiti vpn da dobije katalog iz drugih drzava, za takve poljski nalog bas nije najbolji izbor

Kad ne može egipat, a 99.9% ne može, onda su najisplativiji.

Ja obnovio egipatsku pretplatu pre par dana sa intesinom visa katicom, viruelnom, izašlo me 551 dim za godinu dana

Ne prolazi ni meni ovo za prime preko egipta, promenim adresu i nista se ne desava, prvi put probao sa mojom adresom i blokirali.
Ako ima neko prime slot na prodaju neka mi javi.

Vrh Dno