Da, funkcioniše bukvalno za bilo koju app koja ima in-app purchasesOvaj metod osven za Disney i druge streaming servise, bi trebao da radi i za druge aplikacije kao na primer za Super Duolingo, Scribd, itd!
Da, funkcioniše bukvalno za bilo koju app koja ima in-app purchasesOvaj metod osven za Disney i druge streaming servise, bi trebao da radi i za druge aplikacije kao na primer za Super Duolingo, Scribd, itd!
Imaš u temi o Netflixu, više puta napisano i objašnjavano, pa pogledaj tamo:Pozdrav drugari
Moze mi neko pomoći oko Netflixa
Ja vec par meseci plaćam 9.99e Netflix preko Srbije
E sad da li postoji mogućnost da se prebacim na neku drugu državu gde je manja pretplata i kako.
Hvala 😉
Mislim da skyshowtime ima sve sinhronizovano.Koji servis ima najbolji sadržaj za decu? Mislim na sinhronizovane crtane filmove, po mogućstvu dugometražne? Max je imao dobar katalog dok Disney nije došao.
Samiot zbor "extend" oznacuva "prosiriti" ako ne grijesim. Mozda je to sto si napisao @S03.Pogledajte prilog 457296
Zanimljiv plan.
Da li se ovo odnosi na ona EU pravila da gde god se nalaziš (u inostranstvu) moraš da imaš istu ponudu kao kod kuće, bez geo-blocka? Npr pretpaltim se na Paramount+ u Nemackoj i gledam u Srbiji bez vpn-a?
Baš tako. Po ovim cenama u Srbiji mi nije interesantan. Ja sam još pre par godina uzeo godišnji plan preko Poljske; 11,57 € mi je naplaćeno - manje od 1 € mesečno - meni je prihvatljivo.Obnovih godišnju pretplatu za Prime preko Egipta. Celih 551 din mi skinuli. Zaista jeftino, a nas deru li deru
Pa deru u usporedbi sa drugim zemljama@mlax37 Šta te deru? Koliko je taj Prime u Srbiji? 700-800 dinara mesečno?
Pretplatis se regularno preko Egipta za 4.70€ godišnje. Ne treba ti ni vpn, samo random egipatsku adresu upišeš.Zanima me da li ima neko ko ima Prime video i da je voljan da deli nalog.
A telefonski broj, pravi si ostavio?Pretplatis se regularno preko Egipta za 4.70€ godišnje. Ne treba ti ni vpn, samo random egipatsku adresu upišeš.
Trebalo bi da može da se promeni pozivni broj.A telefonski broj, pravi si ostavio?
Ni meniEvo ja probam i ne prolazi mi ni Intesina ni RF kartica.
Obe varijante probao, neće.Bukvalno prošli mesec aktivirao preko Egipta nakon sto su me Turci izbacili. Isti nalog isto sve.
Pogledajte prilog 465182
Sa postojećeg Amazon.com accounta pokušavaš ili si napravio novi na Amazon.eg?
Probao vpn uključiti? Meni nije trebao. Ili ti je do kartice.Obe varijante probao, neće.
pa nisu bas najisplativiji, 10€ naspram 5€ u Egiptu, ali da i idalje jeftino.Najisplativije je preko poljaka, uz vpn, može i postojeći nalog
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari