4.6e godisnje preko egipta!Gde ti ne dozvoljava da otvoriš? Sad uđoh na amazon.pl i još uvek je dostupna ponuda za 49 zlota (10 €) godišnje. Samo se prijaviš sa postojećim amazon nalogom i uredno platiš našom karticom, ja tako već drugu godinu koristim (ne sećam se samo da li sam dodao neku poljsku adresu na nalog).
možda glupo pitanje ali kako stoje sa našim prevodima na amazon prime ?
sve skidam preko torenta i tražim sam prevod sa sajtova kad gledam nešto, kako je sa amazonom? recimo fallout koji se aktuelan, ne verujem da će tako brzo prevod ako ga i bude bilo kao što će na netu da se nađe prevod za svaku epizodu već danas ili sutra.
Kako pretražuješ naše titlove? Ja ne videh filtere nigde (na LG TV aplikaciji).Očajna je ponuda naših titlova na Prime-u, imaš search pa u filter stavi naš titl i vidi a koliko vidim za Fallout nema ni srpskog ni hrvatskog
Kako pretražuješ naše titlove? Ja ne videh filtere nigde (na LG TV aplikaciji).
Нема Blue Bloods на нашем (или било чијем) Прајму.Sto koristis VPN, robaj bez.
Upravo obnovio isteklu TR pretplatu, ovaj put na Egipat, samo dodao egipatsku adresu i novu karticu pošto je stara istekla. Dobio i novih 30 dana freePostavio sam link do egipataskog Amazona u prethodnom postu.
Odabereš dole godišnju pretplatu, registruješ se sa mailom i ostalim podacima, pod adresu staviš random adresu nekog hotela u Egiptu, broj telefona koji imaš ili skip.
Dakle, ideš standardnu registraciju, samo dodaješ adresu iz EG.
VPN nije potreban ni za aktivaciju ni za gledanje.
4.80€/godKoliko je preko Egipta? Meni je prošla obnova uredno pre par dana preko Poljske za 10-11e
ne, ali mozes da uradis cancel, dobijes razliku u novcu nazad za preostale mesece pa onda uradis iznova.A ako je poljski next billing cycle septembar, moze li se pre vremena obnoviti pretplata na jos godinu dana? Izgleda da ne moze pre septembra.
Mora da je nov Amazon nalog ili bilo koj postojeci nalog koj vekje e registriran na Amazon?Postavio sam link do egipataskog Amazona u prethodnom postu.
Odabereš dole godišnju pretplatu, registruješ se sa mailom i ostalim podacima, pod adresu staviš random adresu nekog hotela u Egiptu, broj telefona koji imaš ili skip.
Dakle, ideš standardnu registraciju, samo dodaješ adresu iz EG.
VPN nije potreban ni za aktivaciju ni za gledanje.
ja sam koristio postojeći nalog, potrebno je samo upisati pravu egiptasku adresu (npr. na google nađeš adresu nekog hotela)Mora da je nov Amazon nalog ili bilo koj postojeci nalog koj vekje e registriran na Amazon?
Hvala unaprijed.
Pozdrav svima. Na nvidia shield 2015. ne pronalazi max aplikaciju na playstore. Može li se sideloadovati, ako neko ima link da mi pošalje?
Konfirmiram, provaj instalirati MAX preku apk pure ili aptoide.Pa HBO Max se više ne koristi.
Sad je MAX...
Pa poslao sam ti apk.Znam da je max, ali na apk pure su nekakvi njihovi paketi, ne mogu naci čistu apk 🫣
Ovde su ti sve verzije MAX aplikacije. Probaj da instaliraš neku da vidiš da li će da ti radi: https://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=MaxPozdrav svima. Na nvidia shield 2015. ne pronalazi max aplikaciju na playstore. Može li se sideloadovati, ako neko ima link da mi pošalje?
Mene zato interesuje da li je moguće odraditi to na ovaj način na koji sam pitao u slučaju da nemam apple uređaj.Ne treba ti niko iz Turske, napraviš turski Apple ID iz Srbije, nikakav VPN ti ne treba, dodaš na njega billing adresu (hotel iz Turske, mora da bude prava adresa), dopuniš ga pomoću vaučera sa Turgame, pokreneš Disney+ aplikaciju i pokreneš pretplatu, koju zatim možeš da gledaš bez problema iz Srbije, bez ikakvog VPN-a. To sve mora da se obavi sa nekog Apple uređaja.
Pa zašto ne bi bilo moguće. Prosledi ti e-mail i šifru za prijavu u Disney+ nakon sto započne pretplatu i to je to. Može to uraditi bilo ko ko ima Apple uređaj, ne mora nužno biti stvarno u Turskoj.Mene zato interesuje da li je moguće odraditi to na ovaj način na koji sam pitao u slučaju da nemam apple uređaj.
Ovaj metod osven za Disney i druge streaming servise, bi trebao da radi i za druge aplikacije kao na primer za Super Duolingo, Scribd, itd!Pa zašto ne bi bilo moguće. Prosledi ti e-mail i šifru za prijavu u Disney+ nakon sto započne pretplatu i to je to. Može to uraditi bilo ko ko ima Apple uređaj, ne mora nužno biti stvarno u Turskoj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari