Evropa ima samo nekih stotinak miliona stanovnika više od južne i centralne Amerike + Karibi...😉...Uopsteno govoreci, jesu oni znacajno vece trziste od nas, jer imaju mnogo vise stanovnika u tim njihovim zemljama tamo...nego mi Evropljani,ali... nisu mi tu neke stvari bas najjasnije...
Mislim da ovo nije do aplikacije, već do OS koji koriste ti TV.I nek ubace aplikaciju i na malo starije modele smart tv-a,tipa 2015,2016.Nedopustivo je da oni nemaju aplikaciju svuda za razliku od Netflixa kojeg ima maltene na svim smart televizorima...
Nije tu kriv Samsung, već HBO.
Manje-više sve funkcioniše tako danas - Samsung je daleko od usamljenog slučaja.EDIT: Ova Samsung fora (ne verujem da su jedini) je baš trula... Daju ti npr. 5-7 godina garancije na TV, a podršku i aplikacije za te TV-e gase posle 3-5 godina, i praktično te teraju da zanoviš potpuno ispravan TV.
Videćeš za 5-6 godina kako će sve da radi.Ja sam zato uzeo android box. Sve lepo radi. HBO, Netflix, Disney+, HBOMax i ostali. Nema razmišljanja.
E zato sam ja prestao da kupujem kineske tablete i sad samo Samsung. Kupio prošle godine Samsung tablet sa androidom 9, sad je na zvaničnom androidu 11. Bar još 5, možda i 6 godina će sve raditi na njemu, a tada će već da bude za bacanje, baterija će odavno da propadne. Džaba što Kinezi stave jače hardver za upola cene, kad kod njih softverska podrška ne postoji.Videćeš za 5-6 godina kako će sve da radi.
Ja imam Jelly Bean tablet koji je nekada imao HBO Go, ali više nema.
Može stari apk da se skine sa treća žurka sajtova ali džaba kad se stara app zabode pri učitavanju (verovatno su promenili servere ili interfejs u međuvremenu)
Ja koristim Apple TV isto od 2017.god i dalje radi kao prvi dan. Mozda u startu platis malo vise ali se isplati.Не користим ни телефон дуже од 2 године, а андроид бокс сигурно нећу исти. Ово ми је трећи од 2017., а пошто постоје кастом ромови и за њих, барем је лако убацити новију верзију андроида.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari