Šta je novo?

HBO GO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hbo Max nudi exkluzivne filmove kao ovaj najnoviji Space Jam sad sto je izasao , dakle ne moras da ides u bioskop i slicno, nego bude prikazan odmah prvih 30 dana od dana izlaska gratis putem HBO Max platforme . To je velika prednost.

Ta paralelna premijerna prikazivanja važe samo na teritoriji USA i to sa pretplatom bez reklama.

...Uopsteno govoreci, jesu oni znacajno vece trziste od nas, jer imaju mnogo vise stanovnika u tim njihovim zemljama tamo...nego mi Evropljani,ali... nisu mi tu neke stvari bas najjasnije...
Evropa ima samo nekih stotinak miliona stanovnika više od južne i centralne Amerike + Karibi...😉

Nisam uopste racunao iskreno mrzelo me , ali ako je tako kao sto si ti napisao onda je jos cudnija ta njihova odluka za 2021-vu godinu.
Edit: Iskreno imao sam osecaj da ih ima znacajno vise... Izneverio me osecaj ovoga puta. :D
Videh sada da je stvarno prisutna razlika (uracunao sam i Karibe) od oko 60 miliona u korist Evrope, nije bas 100 kao sto si ti mislio.)
Medjutim, svakako su oni veci teritorijski gledano od Evrope , Gugl kaze duplo su rasprostranjeniji. ;)
Kako god, posle svega ovoga bas cudna odluka HBO-a iskreno.

Poslednja izmena:
Mislio sam da je još veća razlika od 100 miliona, a nije ni bitno... kao što nije bitno da li će doći u septembru ili februaru, takođe (kao neko od kolega ranije) mislim da osim interfejsa tj šminke neće biti neke velike promene.

Wiki kaze da je tacno 60 mil razlika, po najnovijim popisima stanovnistva od pre koju godinu,ali to nije sada toliko ni bitno.
Iskreno, ne znam ni sam sta da ocekujem od HBO-a.. Ovo sto rade u USA stvarno izgleda mocno i primamljivo.
Ne znam sta nas ceka kada stignu na evropsko trziste, nadajmo se da ce biti makar bolje od postojeceg Hbo Go-a. 😂
Taj artikal koji sam jutros citao na netu je rekao da se moze ocekivati u Evropu da stignu na samom pocetku 2022. godine.

Neka ubace 5.1 zvuk i skip intro i super 😁.

I nek ubace aplikaciju i na malo starije modele smart tv-a,tipa 2015,2016.Nedopustivo je da oni nemaju aplikaciju svuda za razliku od Netflixa kojeg ima maltene na svim smart televizorima...

Pa jedino što može biti novo je potpuni redizajn platfome i novo ime. A ove premijere istovremeno s bioskopskim vrlo teško da će biti kod nas. Pogotovo ne po ovoj trenutnoj ceni koju ima HBO GO.

I nek ubace aplikaciju i na malo starije modele smart tv-a,tipa 2015,2016.Nedopustivo je da oni nemaju aplikaciju svuda za razliku od Netflixa kojeg ima maltene na svim smart televizorima...
Mislim da ovo nije do aplikacije, već do OS koji koriste ti TV.
Ali da, u pravu si Netflix (ili proizvođači TV-a koji ne koriste android OS) su izbacili Netflix aplikaciju za skoro svaki postojeći TV OS (možda i za svaki) dok je HBO GO više-manje "vezan" za android OS.

HBO Go gasi podršku za stare TV, dok Netflix ne.
Ja sam na starom Samsungu ES6100 imao i Netflix, i HBO Go i EON i YouTube, a sad je ostao samo Netflix.

Mea culpa, nisam znao to - doduše, pričam samo iz svog iskustva gde sam probao na tim televizorima.

Jedino objašnjenje mi je da će jednostavno HBO max da radi na tim uređajima. Mada, i Samsung polako prestaje da pruža podršku za modele iz 2016. (što se tiče prodavnice, zabranjeni su apdejtovi, osim critical fixes.)

@baltam0s i @jddipqd nisam ovo znao, hvala na pojašnjenju. (y)

EDIT: Ova Samsung fora (ne verujem da su jedini) je baš trula... Daju ti npr. 5-7 godina garancije na TV, a podršku i aplikacije za te TV-e gase posle 3-5 godina, i praktično te teraju da zanoviš potpuno ispravan TV.

@baltam0s i @jddipqd nisam ovo znao, hvala na pojašnjenju. (y)

EDIT: Ova Samsung fora (ne verujem da su jedini) je baš trula... Daju ti npr. 5-7 godina garancije na TV, a podršku i aplikacije za te TV-e gase posle 3-5 godina, i praktično te teraju da zanoviš potpuno ispravan TV.
Nije tu kriv Samsung, već HBO.
Oni su izračunali da im se ne isplati da održavaju posebnu verziju aplikacije za stare TV.
Netflix je izračunao da im se isplati.

I da i ne - u suštini, deo sa računicom je potpuno tačan. Međutim, i sam Samsung prestaje sa ažuriranjima i uopšte održavanjem svoje prodavnice na starijim televizorima.

Što naravno ne znači da HBO ne može da uzme i ostavi neku verziju koja radi na tom uređaju.

Manje-više sve funkcioniše tako danas - Samsung je daleko od usamljenog slučaja.

Ja sam zato uzeo android box. Sve lepo radi. HBO, Netflix, Disney+, HBOMax i ostali. Nema razmišljanja.

Ja sam zato uzeo android box. Sve lepo radi. HBO, Netflix, Disney+, HBOMax i ostali. Nema razmišljanja.
Videćeš za 5-6 godina kako će sve da radi.
Ja imam Jelly Bean tablet koji je nekada imao HBO Go, ali više nema.
Može stari apk da se skine sa treća žurka sajtova ali džaba kad se stara app zabode pri učitavanju (verovatno su promenili servere ili interfejs u međuvremenu)

Не користим ни телефон дуже од 2 године, а андроид бокс сигурно нећу исти. Ово ми је трећи од 2017., а пошто постоје кастом ромови и за њих, барем је лако убацити новију верзију андроида.

Videćeš za 5-6 godina kako će sve da radi.
Ja imam Jelly Bean tablet koji je nekada imao HBO Go, ali više nema.
Može stari apk da se skine sa treća žurka sajtova ali džaba kad se stara app zabode pri učitavanju (verovatno su promenili servere ili interfejs u međuvremenu)
E zato sam ja prestao da kupujem kineske tablete i sad samo Samsung. Kupio prošle godine Samsung tablet sa androidom 9, sad je na zvaničnom androidu 11. Bar još 5, možda i 6 godina će sve raditi na njemu, a tada će već da bude za bacanje, baterija će odavno da propadne. Džaba što Kinezi stave jače hardver za upola cene, kad kod njih softverska podrška ne postoji.

Не користим ни телефон дуже од 2 године, а андроид бокс сигурно нећу исти. Ово ми је трећи од 2017., а пошто постоје кастом ромови и за њих, барем је лако убацити новију верзију андроида.
Ja koristim Apple TV isto od 2017.god i dalje radi kao prvi dan. Mozda u startu platis malo vise ali se isplati.

Izbacuje mi grešku kada pokušam da gledam sadržaj (ulazi u apk na svim uređajima, sve radi normalno dok ne pokušam da reprodukujem). Sve radilo normalno do pre par sati. Jel samo kod mene ili..?

^ I kod mene isto i na TV apk i na računaru.

Na TV izbacuje grešku da ne može da uspostavi internet konekciju, a na računaru ovo sa screen shota...

Ni kod mene ne radi ni android ni web. Da nije udario grom? Sve više se plašim grmljavine. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno