Šta je novo?

HBO GO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Radi sad na Samsung TV-u!

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Kod mene i dalje ne radi aplikacija na EON boxu, vrti plave kružiće... Kastujem seriju s telefona, jedino tako radi.

Reinstalirao EON jutros za svaki slučaj, nakon toga radi aplikacija na boxu. Sad je sve ok.

Ponovo instaliraj aplikaciju, biće verovatno dobro, valjda su rešili problem.

Reinstalirao EON jutros za svaki slučaj, nakon toga radi aplikacija na boxu. Sad je sve ok.

Ponovo instaliraj aplikaciju, biće verovatno dobro, valjda su rešili problem.
Nema je na "play store" neznam kako da je instaliram...jedino da.skinem neki apk.fajl...
Strasno

Sent from my SM-A307FN using Tapatalk

jedino ako si resetovao box pa se vratio na android 8 ako je to uopste moguce

Upravo to.
I sta sad da radim
7e525ee12ec19e5a462f983f6805cb70.jpg

Ni ja nemam Hbo go u app store-u a imam poslednju verziju softvera na Eonu, zna li neko sta bi mogao da bude razlog? Hvala

Sinoć nije htjelo da radi na eon box, držao dugo na daljinskom ok dugme na eon shortcutu, obrisao cache, ponovno pokrenuo i radi ok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ni ja nemam Hbo go u app store-u a imam poslednju verziju softvera na Eonu, zna li neko sta bi mogao da bude razlog? Hvala
Koju verzuju sofrvera imas ti....
Ja imam neku 8.0.0

Nemam u "play store" ni "HBO GO" ni "Netflix".....

Netflix koliko ja znam ne postoji ni na jednoj verziji na EON boxovima. Nije sertifikovan Box za Netflix.

Hbo go moze ako je box na Android tv 9. Netflix ne moze kao sto kolega rece.

Pa pise verzija 8.0.0...
Jos mu nisam ni foliju skinuo
3e78eb5578114a8ffacaceb9adcba8c0.jpg
2a927a17e5c987b5604e7892a11d869d.jpg

A do tad ne daj bože da sam uradi "sideload" apk fajla koji skine sa neta...

Kad ti stigne update na 9.0, moći ćeš da skineš HBO Go.
Ja sam mislio da se automatski update-uje.
Pa koliko da čekam.....

Mislim nije meni "HBO GO" nužno neophodan.
Imam app. na Samsung tv-u (koji po meni radi bolje nego na ATV uredjajima)

Na box-u cast radi zadovoljavajuce.
Prvi put se srecem sa "eon box-om, pa sam racunao, da je samim tim sto je i "android tv" sertifikovan uredjaj, podrzava i "HBO GO android tv app"

Ovako....neznam...evo vec nedelju dana se igram i ne mogu da kazem da sam oduševljen.
Imam utisak da je onaj kineski box koji sam imao nista losiji od ovog.

Neće automatski, već kad provajder pusti apdejt - to ide po grupama, pa kad te zakači.

Pa pise verzija 8.0.0...
Jos mu nisam ni foliju skinuo
3e78eb5578114a8ffacaceb9adcba8c0.jpg
2a927a17e5c987b5604e7892a11d869d.jpg

Zbog ovog što si usliko sam box i kutiju umesto menija na boksu gde su ti podaci, moram da pitam umeš li ti uopšte da proveriš koja je verzija i da li ima ažuriranje android sistema a ne aplikacija.

Zbog ovog što si usliko sam box i kutiju umesto menija na boksu gde su ti podaci, moram da pitam umeš li ti uopšte da proveriš koja je verzija i da li ima ažuriranje android sistema a ne aplikacija.
Zbog ovoga što si napisao, moram da te pitam jesi li na ovo mislio...

Ako jesi,....to je ono što sam prvo uradio...
f61cf90b74037abda2c7b262c02a72f3.jpg

e6dd818e38173f7de397fff75adcfd3c.jpg

Ja kada sam tu kliknuo na ponovno pokretanje iz tvoje slike mi je prebacio na 9tku

Moze HBO GO i za one koji ga nemaju putem casta sa mobilne aplikacije, sadrzaj se emituje na TV-u u istoj sekundi :) nije da sam otkrio Ameriku ali eto, mozda neko nije znao

Zbog ovoga što si napisao, moram da te pitam jesi li na ovo mislio...

Ako jesi,....to je ono što sam prvo uradio...
f61cf90b74037abda2c7b262c02a72f3.jpg

e6dd818e38173f7de397fff75adcfd3c.jpg

To je to probaj vidi imali kakvih ažuriranja google service na google playu meni je imalo nekoliko tih ažuriranja,sad da li je slučajnost ili ne kako je završilo njihovo ažuriranje pokrenulo se i ovo sistema samo od sebe.

To je to probaj vidi imali kakvih ažuriranja google service na google playu meni je imalo nekoliko tih ažuriranja,sad da li je slučajnost ili ne kako je završilo njihovo ažuriranje pokrenulo se i ovo sistema samo od sebe.
Nista novo nema....malo malo pa.opalim proveri azuriranje....nista se ne desava.
Neki clan rece da to zavisi od provajdera, kad oni puste azuriranja.
Ako je tako cekam...i proveravam azuriranja, pa valjda ce uhvatiti.
Hvala.u svakom slucaju

cackaj azuriranje za pojedinacne aplikacije. ja sam cackao za daljinac i pokrenuo se update

Pade mi napamet je si proverio ima li dovoljno skladišnog prostora,pisali su ljudi da su im Kodi i TiviMate znali da zauzmu i po 2GB možda i to treba za svaki slučaj proveriti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno