Meni se izgubila na eon.Kod mene i dalje ne radi aplikacija na EON boxu, vrti plave kružiće... Kastujem seriju s telefona, jedino tako radi.
Nema je na "play store" neznam kako da je instaliram...jedino da.skinem neki apk.fajl...Reinstalirao EON jutros za svaki slučaj, nakon toga radi aplikacija na boxu. Sad je sve ok.
Ponovo instaliraj aplikaciju, biće verovatno dobro, valjda su rešili problem.
Pa kolko da čekam....jao...covece....stvneznam kakose ovo desilosedis i cekas da se ponovo updateuje
Radi sad na Samsung TV-u!
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Koju verzuju sofrvera imas ti....Ni ja nemam Hbo go u app store-u a imam poslednju verziju softvera na Eonu, zna li neko sta bi mogao da bude razlog? Hvala
Ja sam mislio da se automatski update-uje.Kad ti stigne update na 9.0, moći ćeš da skineš HBO Go.
Pa pise verzija 8.0.0...
Jos mu nisam ni foliju skinuo![]()
![]()
Sent from my SM-A307FN using Tapatalk
Zbog ovoga što si napisao, moram da te pitam jesi li na ovo mislio...Zbog ovog što si usliko sam box i kutiju umesto menija na boksu gde su ti podaci, moram da pitam umeš li ti uopšte da proveriš koja je verzija i da li ima ažuriranje android sistema a ne aplikacija.
Zbog ovoga što si napisao, moram da te pitam jesi li na ovo mislio...
Ako jesi,....to je ono što sam prvo uradio...![]()
Sent from my SM-A307FN using Tapatalk
![]()
Nista novo nema....malo malo pa.opalim proveri azuriranje....nista se ne desava.To je to probaj vidi imali kakvih ažuriranja google service na google playu meni je imalo nekoliko tih ažuriranja,sad da li je slučajnost ili ne kako je završilo njihovo ažuriranje pokrenulo se i ovo sistema samo od sebe.
Ma kapiram...imao je neki update za "google", "spotify" "play servis"...itd....cackam non-stop...videcemocackaj azuriranje za pojedinacne aplikacije. ja sam cackao za daljinac i pokrenuo se update
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari