Šta je novo?

HBO GO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Napisah da mi isto to nije jasno - ali odgovara mi jer mogu da koristim na ATV umesto na malim ekranima mobilnih i tableta.

Meni je kvalitet na HBO solidan, mnogo bolji nego SD kanali na EON TV app npr.

Zna li neko zasto ne mogu da castujem hbo go na philips smart tv? Kod mene na obicnom sa eon-om moze, kod sestre na smart tv ne moze?

Huawei P10

Koji tv ima? Mozda nema implementiran cast

Youtube radi...

Huawei P10

Malo poređenja u smislu protoka HBOGo i Netflix...

HBOGo, prosečno ~3.5-4.0 Mbit/s, pikovi do ~12Mbit/s
Netflix, HD film ~7.0-8.0 Mbit/s, pikovi do ~22Mbit/s
Netflix, 4K film ~17-20 Mbit/s, pikovi preko 30Mbit/s

EON, SK HD, ~6.5Mbit/s, pikovi do 20Mbit/s

Na HBOGo ne mogu da vidim koju rezoliciju prikatuje. Merio sam na novim dokumentarnim filmovima.

Evo i za Amazon Prime:
HD film (1080p), ~7 Mbit/s, pikovi do ~24 Mbit/s
4k film, ~15-16 Mbit/s, pikovi do ~45 Mbit/s

Svi prikazi su išli preko TV app.
Mereno je kratko, svega oko 5-10 min.

I ja sam primetio da je Go los kvalitet preko kompa, netflix tu i tamo. Za nekog prosecnog je sasvim ok, ja koji sam navikao na iskljucio top kvalitet video i zvuka, nije vredno para.

Btw hvala za detaljinji info o kvalitetu slike.

Može li neko da mi objasni kako tačno funkcioniše hbo go kao dodatak na telenor total pakete, u okviru dve besplatne aplikacije.
Da li tih 10 gb mogu da se koriste samo preko telenor neta ili i preko wifi-ja npr. i da li je preko wifi-ja ograničenje takođe tih 10 gb. ili je neograničeno?
I može li se tako aktiviran hbo dodatak koristiti na 4 uređaja, kao kada se kupi zasebno paket?

Drug ima HBO i NBA preko telenora dobio, mislim da je neograniceno, imas dok ti traje ugovor/pretplata.

Može li neko da mi objasni kako tačno funkcioniše hbo go kao dodatak na telenor total pakete, u okviru dve besplatne aplikacije.
Da li tih 10 gb mogu da se koriste samo preko telenor neta ili i preko wifi-ja npr. i da li je preko wifi-ja ograničenje takođe tih 10 gb. ili je neograničeno?
I može li se tako aktiviran hbo dodatak koristiti na 4 uređaja, kao kada se kupi zasebno paket?

Ja imam preko Telenora HBOGo.
10 GB imaš za gledanje preko Telenor mreže a kada si na WiFi gledaš normalno, sve radi, probao sam kod vise provajdera.
Naravno, preko WiFi nemas ogranicenje.
Moze da se koristi na 4 uredjaja.

Poslednja izmena:
Kako da povećam veličinu titlova na hbo go na Samsung smart tv?
Ne mogu nikako da skontam.

Nikako, ne postoji opcija.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Kako da povećam veličinu titlova na hbo go na Samsung smart tv?
Ne mogu nikako da skontam.
Neznanog sta ti nije jasno vrlo je prosto,
f82c69af83c9129604bc8832642d7a12.jpg
36ee2323b25e9e0d47080d7e89a9e687.jpg

Sent from my Huawei Y7 prime

Aktivirao sam HBO GO i registrovao se na HBO GO preko pc-a da li mogu da posle mesec dana izaberem drugi digitalni servis (interesuje me NBA zbog ply off-a) a da HBO GO na kom sam se registrovao preko pc-a normalno gledam i ako sam promenio digitalni servis?

To jest varijanta da nekako ostane aktivan preko kompa a ne preko mobilne aplikacije na telefonu.

Nista onda moracu da se odreknem Deezer muzike.

Jel na HBOGO postoji 5.1zvuk?
Gledam na samsung smart TVu i namam digital audio na zvucnicima a i slika nije HD, na istim uredjajima amozon prime video sve u *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*, i slika i zvuk.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ništa , isprobao sam tri varijante i nigde nema 5.1 zvuka.
O kvalitetu videa vidim da je bilo reci ranije , kod mene je sledeća situacija
Samsung smartTV i App mislim da je 720p, ne mogu da vidim nigde u opcijama
HBOGO app sa playstora i android box još gora rezolucija
Kodi i HBO addon 1080p

Ništa , isprobao sam tri varijante i nigde nema 5.1 zvuka.
O kvalitetu videa vidim da je bilo reci ranije , kod mene je sledeća situacija
Samsung smartTV i App mislim da je 720p, ne mogu da vidim nigde u opcijama
HBOGO app sa playstora i android box još gora rezolucija
Kodi i HBO addon 1080p

Mislim da je na Samsung Smart TV najbolja rezolucija, mada je i preko kodi add on isto o.k

Jel se neko seća kada su izlazile nove epizode Game of thrones pre dve godine na HBOGO, pre 3 sata kada je premijera na HBO kanalu ili kasnije?

Mene takođe zanima kad se kod nas prikazuje na hbo? Vidim da je 9pm ali to predpostavljam da je za ameriku...ili grešim?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Kod nas počinje u 3 ujutro 15.04. tako stoji na epg.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Na HBO GO će se pojaviti nakon premijere u SAD.
Premijeru možemo i mi gledati na HBO 1 u isto vreme kada i u Americi.
Po ovdašnjem vremenu to je ponedeljak u 3 ujutru.
Premijera za HBO Europe je u 20 h na HBO 1, što znači da će je korisnici HBO GO usluge
videti pre evropske premijere.

Serija ide uporedo sa svetskom premijerom u 03:00h, a repriza odnosno premijera za u 20:00 h.
Trebalo bi da je serija dostupna odma posle 24:00 na HBO GO, ako ne onda isto u 03:00.
Pozdrav

Premijera na HBO GO kod nas je u 3H ujutru, mozda cak i posle 00:00 ali sumnjam, tako da najverovatnije kad krene live u USA i na samoj nasoj televiziji, bice i ovamo dostupna. Ja cu svakako da sacekam jer cu da ispratim NBA tekmu pa lagano. :D

b0e97346204d594d514595131bc83c0c.jpg

5a0854dca1618de9e7b45211944bd285.jpg

EON EPG HBO HD kaze da je premijera od 03:00

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno