Šta je novo?

HBO GO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@shamanNS: pa računam ako je tako za konzole, i android (telefon), verovatno i za ostale uredjaje isto.
U ostalom, suština je da ćeš kago god bilo, moći da gledaš istovremeno na dva uredjaja.

Sent from my SM-A815FN using Tapatalk

Kod mene isto ima brdo uređaja ali aj nećemo više o tome da nam ne skrešu [emoji4]

Kolege forumasi moze l mala pomoc, moguce da je neko i pitao ovo u prethodnih 100ak strana.

U Telenor paketu sam dobio opciju koriscenja HBOGO aliiii..... Ne mogu da registrujem nalog, za svaki mail prijavljuje da nije ispravan? Naravno kod unesem pravilno

Ako neko ima resenje bio bih bih zahvalan

Verovatno pri prvom koraku nisi izabrao opciju registracije preko operatera (Telenor).

Upravo tako. Probaj registraciju preko operatera (Telenor), napravi nalog, kasnije pri logovanju user ti je mejl, ne ime naloga koji ćeš kreirati. Lepo sve radi. Ako ti je sitno, samo sadržaj šibneš na skrin miroring (klik na ekran u aplikaciji gore desno), ja progledao, iritiraju me sitni ekrani, ne mogu da gledam ništa tako. Hvala Telenoru što ne moram da uplaćujem HBO kod SBBa!

Što ne znači da iste izmene ne mogu da stignu i na HBO Go Europe ;)

Da li jos neko ima problem na ios aplikaciji na iphone/ipad, uopste ne radi slajder za premotavanje!?

HBO GO radi bez problema na Linuxu, a HBO MAX

c7639368240080027894af456142c19f.jpg

Poslednja izmena:
Зашто ниси изменио претходну поруку, него постујеш исто 2х ???

Poslato sa NOVA 5T pomoću Tapatoka

@salacue: pa to sam i hteo, nego sam se zeznyo...a vreme za edit mi je isteklo

Da li je neko pronaso resenje za hbo go na firestick uredjajima. Posle zadnjeg apdejda od amazona fs i fs 4k ne otvaraju aplikacinu hbo go

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Isto ne radi ni kod mene hbo na fire stick 4k.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Amazon je nesto sjebao sa nadogradnjom softvera. Da li moze neko da moduje lostojecu apk za hbo atv

Postoji resenje za firestick 4k i HBO GO . Zahteva downgrade na staru verziju firmvera i blokiranje updejta, koje traži root ( u ovom slucaju uredjaj treba rastaviti, prelemiti neke kontakte itd). Detalji se mogu pronaci na netu, pa ko voli i zna

Poslednja izmena:
Postoji resenje za firestick 4k i HBO GO . Zahteva downgrade na staru verziju firmvera i blokiranje updejta, koje traži root ( u ovom slucaju uredjaj treba rastaviti, prelemiti neke kontakte itd). Detalji se mogu pronaci na netu, pa ko voli i zna
Wooow. Nista onda. Da cekamo novi updejt od amazona da vimo da li ce ispraviti nesto vezano za hbo

Pa mnogo je lakše na Kodiju dodati HBO GO addon, radi odlično .

Tako je.
Lakse je mnogo kroz aplikaciju

Ni kod mene ne radi vise Hbo Go na Amazon Fire TV-u.
Instalirao sam Kodi adon i tu radi, ali mi je lepsi interfejs na aplikaciji.
Jel ima neki skin ili nesto da se namesti da izgleda kao u originalnoj aplikaciji?

Imas milion skinova u Kodiju.Ja koristim Aeon Silvo,odlican je..Ja opet ne mogu preko browsera posto koci jer zauzima 100% CPU pa gledam preko Kodija i imas opciju da skines skin koji zelis.Samo treba da se malo istrazi...

Poslednja izmena:
Sad sam pogledao taj Aeon Nox: SiLVO i svidja mi se kako izgleda, bas cu da ga isprobam.

Za HBO Go kodi addon mislim da ti skinovi ne pomazu, to je samo za kodi uopsteno. Addoni su takvi kakvi jesu, konkretno ovaj za HBO Go su samo goli podaci , fotografije se pojavljuju kada se obelezi ili otvori konkretan film tj serija. Neka me neko ispravi ako nisam u pravu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno