Šta je novo?

HBO GO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema razlike u sadržaju, možeš da koristiš HBO OD u okviru kablovske pretplate (EON app recimo), dok je HBO GO samostalni servis, pretplata i vozi. Ne postoji HBO OD aplikacija koliko znam, može da se gleda na telefonu preko EON aplikacije ako imaš HBO Premium paket.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nema razlike u sadržaju, možeš da koristiš HBO OD u okviru kablovske pretplate (EON app recimo), dok je HBO GO samostalni servis, pretplata i vozi. Ne postoji HBO OD aplikacija koliko znam, može da se gleda na telefonu preko EON aplikacije ako imaš HBO Premium paket.

Nije baš da nema.
Razlike jesu male, ali ih ipak ima.
Neke serije i filmovi iz originalnih produkcija ima na "HBO GO" dok na "HBO OD" nema.
Može se reći da je sadržaj skoro pa isti.
[emoji6][emoji106][emoji6][emoji106]

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Eto, ok, mislio sam da nema razlike, znači ipak ima. Kakva je situacija na HBO NOW, čini mi se da ti koristiš i USA servise?

Je li realno da na HBO Go nema film Captain Marvel, a ima skoro sve od Marvel univerzuma??

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

@Ludak Bio je do skoro. Ja sam ga odgledao, a pre par dana je stajao natpis "Poslednja prilika", tako da je sigurno sklonjen sada.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Baš glupo, on je jedan od poslednjih iz serijala, a nema ga dok ima onih iz 2008.

Imam HBO GO na apple tv-u i u poslednja 4 dana od 8 uvece do ponoci uopste ne radi, dok na ostalim uredjajima normalno radi.
Da li se mozda ovo jos nekom desava?

Meni je poslednja dva-tri dana bagovao uveče, uglavnom poruka da internet konekcija nije ok. Pretpostavio da je opterećenje, šta znam. Netflix radi bez greške. :)

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

^
Da to je to, inace ortak mi rece da i on ima isto problem na apple tv-u sa hbo go, dok na drugim uredjajima radi redovno.

Je li realno da na HBO Go nema film Captain Marvel, a ima skoro sve od Marvel univerzuma??

captain.jpg

Evo je vraćen... Great [emoji41]

Mislim da se sprdaš, ali ako pročitaju, zašto ne naprave mogućnost za play liste ili preporuke...
Recimo kao serije što imaju.

Tako bi razne franšize mogle da se gledaju redom...

Ne znam sacekacemo da vidimo njihovu reakciju [emoji4], ipak mislim da je to pitanje na globalnom nivou za aplikaciju pa da i nece biti reakcije.

A da li se sprdam iskreno nisam siguran, cesto se desi da se ovde na forumu vodi neka polemika ili neko ukaze neku sugestiju i da se to reflektuje negde u spoljnom svetu. Mozda samo slucajnosti ili je medju publikom foruma i onih koji citaju da bin napredili svoje proizvode usluge...

Evo sada nema Avengers: Age of Ultron...
Avengers 4 dijela, a nema tri dijela.
090bda4050fba9c50996dc8daa25618d.jpg

Poslednja izmena:
Sve što nije u njihovoj produkciji drže u ponudi dogod za to imaju licencu. Avengers su Diznijevi filmovi, a Dizni ima svoj striming servis, verovatno ne obnavlja licence jer se polako šire na teritoruju cele Evrope.

Uskoro će trebati 100+ evra mesečno samo za striming servise... vraćamo se torentima :)

Kreće hbo maks krajem maja
Biće oko 12 dolara
Ako hoćeš većinu filmova da gledaš treba ti jedno 40 do 50 dolara
Netfliks + Amazon + Hbo max + Hulu + Apple +

"HBO GO" Adria Ima bolju i veću ponudu od "HBO NOW"

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Нисам упућен у Јабучаре. Пробај у теми "kodi i adonovi za kodi".

Послато са NOVA 5T уз помоћ тапатока

Poslednja izmena:
Ili jednostavno uplati HBO :)

Sad sam probao trial HBO GO i svidja mi se. Imam Total TV i mogućnost da uzmem HBO premium uz koji ide i HBO GO. Da li ovo neko koristi, ne bi trebalo da bude problema? Nažalost, imam ADSL 20/1, nemam drugu opciju, hoće to biti problem, gledao bih sadržaj samo preko TV?

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sad sam probao trial HBO GO i svidja mi se. Imam Total TV i mogućnost da uzmem HBO premium uz koji ide i HBO GO. Da li ovo neko koristi, ne bi trebalo da bude problema? Nažalost, imam ADSL 20/1, nemam drugu opciju, hoće to biti problem, gledao bih sadržaj samo preko TV?
Biće dovoljno 20/1. HBO Go ima dosta mali bitrate, svega do ~4Mbps.

Da li neko bio ljubazan da mi pošalje HBO GO apk, na US playstore sam a tamo nije dostupna za naš region. Može share na gdrive I slicno, mislim da je velika za mejl. PM. Hvala unapred.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno