Još je lepša slika na 24". A tek na mobilnom kad se gleda, tad je najlepša.Daleko smo mi barem od 4k jer vecina ovih sto imaju 4k televizore imaju smece, drug skoro uzeo neki 50" 39k ga platio pa jos smart al sta vredi kad moj 32" 720p vivax od 15k dinara ima lepsu sliku, taj 4k bi samo upropastio dozivljaj jer vecina ima raspali internet i jos raspalije modeme\rutere
E to je brate istina.Kod njih kvalitet nije akcentovan na kvalitetu video materijala nego kvalitetu sadrzaja.
Još je lepša slika na 24". A tek na mobilnom kad se gleda, tad je najlepša.
Mislim da bi trebalo da upoređuješ kvalitet slike na panelima istih dimenzija pa tek onda da donosiš zaključke. Mada, taj vivax od 32" i drugarov 4k od 50" i 39k su negde u istom rangu po kvalitetu slike.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Odneo sam ga kod keve i spojio na wireless sve sljaka. Svakako ako se budeo spajao preko lan kabla iskoristicu ovo.@emaremare: Skinuo si verziju za Android telefone?A box ti je povezan na ethernet?
Ako koristiš nalog od neke od država koje su u ponudi na http://hbogo.eu/ ajd ti lepo skini ovo i ubaci sa flešom ili kako god hoćeš na box:
HBO GO (Europe) - Android TV 5.11.6
Isti problem imam i ja, supernova internetSta moze biti na boxu instalirao hbo go i kada ga pokrenem izbacuje sledecu poruku. Box je povezan i aplikacija upravo skinuta sa play stora.![]()
Naleteo sam na prepiske na konto kodi add on-a i mislim da ce to biti najjednostavnija varijanta.Ja sam probao ovu za Android Tv, što je shaman postavio
A tu običnu znam da neće ako je boks prikačen na lan
Ja hbo koristim u kodiju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari