Šta je novo?

HBO GO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tebi onda definitivno treba neki drugi uređaj koji ima svoj daljinski da možeš da kontrolišeš HBO Go ili neku drugu app jer bez telefona ili kompa, Chromecast ne možeš da kontrolišeš.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Po meni, sva ta cast rešenja su ok, ali kao pomoćna sredstva. Ništa ne može da zameni nativnu aplikaciju (ili kodi addon, nebitno) na tv/boxu.

Slažem se i još bih rekao da ukoliko treba da doplati za dodatni uređaj, onda je bolje da doda novac za TV koji već ima svoju aplikaciju.

ma znam.. nego prvi sledeci tv (posto je beli tv zahtev) je 20.000 skuplji :/
jeftiniji mi onda bilo koji dongle (ako bi sluzio svrsi) pogotovu ako zamislim da je decija soba u pitanju i da tv, nadam se da nece, ali moze lako da strada...

ma znam.. nego prvi sledeci tv (posto je beli tv zahtev) je 20.000 skuplji :/
jeftiniji mi onda bilo koji dongle (ako bi sluzio svrsi) pogotovu ako zamislim da je decija soba u pitanju i da tv, nadam se da nece, ali moze lako da strada...
Ja nisam bio dovoljno tvrdoglav i uzeo sam za deciju sobu beli tv. Idi na crni za te pare mozes da uzmes tv sa korektnim smart funcijama.

Npr u spavacoj crni smart samsung 1080p iz 2012 placen 250e àplikacije lete. U decijoj beli samsun smart 720p iz 2016 placen 250e, kad se upali treba mu 3 minuta pre nego mozes da udjes u smart opcija. Aplikacije spore do bola. A za 250e mogao sam odlican crni fullhd da uzmem.

Sad kad zeni kazem eto ti beli tv, kaze pa trebali smo crni [emoji2957]

Kakva je garancija na KP

Послато са SM-A705FN уз помоћ Тапатока

uzela bih ja sa KP, ali za istu cenu imam i podrzani Lg u radnji.. minimum mi je 43" *mjau**mjau**mjau*..
a i obavezno beli

da zaokruzim 24 smaranja na temu: HboGo moze na LGjev webOS ThinQ AI?

konkretno sa ovog Tv.. 43UM7390PLC

Može.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Na LG WebOS imaš dve HBO Go aplikacije. Ona koja ima crnu ikonicu je novija i bolja.

hvala vam puno svima na pomoci i savetima, otkazah prvu porudzbinu i ipak pade Lg... lakse ce biti svima nego da se mlatimo sa donglovima i castovanjem...

Nek" te lepo služi [emoji6]

Ne znam kako se ovo desilo nakon sto mi je istekao hbo promocija do 15 januara ostao mi je Hbo Go evo vec mesec ipo dana dzabe je i ne placa se.

Kontaktiraj njihovu podršku, pa ih pitaj [emoji3]

Ili provjeri stanje računa na kartici koju si prijavio u registraciji naloga!

Jel nekome preko moba kad pusti sadrzaj izbacuje DRM gresku? Meni vec tri dana..

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

I meni kada pustim preko wi-fi, preko mobilne mreže (Telenor) radi.
Možeš da probaš da isključiš wi fi, pustiš preko mobilne mreže i onda uključiš wi-fi ne prekidajući gledanje, kod mene to funkcioniše.

Kod mene to izbacuje kad je podešen DNS na adguard! Kad vratim na "automatic", onda je sve OK!

Kod mene to izbacuje kad je podešen DNS na adguard! Kad vratim na "automatic", onda je sve OK!

+1 a netflix radi normalno...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Da, to je zbog toga.. Jel moze nekako da se stavi izuzetak za hbo aplikaciju?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ja nisam izvalio kako, ako nađeš rešenje podeli ovde :)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno