Šta je novo?

HBO GO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je taj, radi, hvala puno!
Jel ne postoji mogućnost da se naprave neki nalozi, tipa da ako ja gledam nešto na jednom uređaju da se to ne vidi na drugom?
Ako recimo brat i ja gledamo istu seriju na različitim uređajima ako on odmakne dalje od mene, ja kad hoću da nastavim da gledam nastavim ustvari gde je on stao a ne ja.

Za sada ne postoji.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Ja sam resio hbo na firestiku gen2 tako sto sam instalirao adon na kodiju i odatle glededam. Uvek je u najacoj rezolucini snimak

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

I mislio sam da ne može.
I ja sam probao preko Kodija i radi, al ovako mi lepši interfejs

Mozes i na Kodiju da sredis interfejs za HBO GO,jos i bolji od tog kojeg imas!:)))

Pa da,mozes da biras da vidis ocenu,sinopis,slike u pozadini i slicno...

Heheh kako je super stvar ovaj HBOgo.

Na live HBO kanalima ide film sa sinhronizacijom, bez mogucnosti da se to iskljuci. Upalim HBOgo, pustim isti film, stavim audio engleski, titl srpski (ili bez) i voila. ,)

Loša stvar sa HBO GO je što je zvuk isključivo stereo, nema govora ni naznaka da će pustiti 5.1 ili ne daj bože Atmos.
Bitrate za samu sliku i nije baš najbolji, tako da ostaje pomoćno sredstvo za gledanje On Demand sadržaja u najboljem slučaju.

To svakako, bas sam sada o tome pisao na temi Andorid box-evi :) Tuga zasto je to tako, u vremenu kada 5.1 zvuk postoji 20+ godina. Ali zato AmazonPrime (Netflix cu da probam tek) itekako guraju 5.1 zvuk.

Heheh kako je super stvar ovaj HBOgo.

Na live HBO kanalima ide film sa sinhronizacijom, bez mogucnosti da se to iskljuci. Upalim HBOgo, pustim isti film, stavim audio engleski, titl srpski (ili bez) i voila. ,)

Može da se bira audio ako se koristi CAM modul preko SBB-a. Nisam probao na EON-u, jer ga koristim samo za SK. Za neke filmove (animirane) se dešavalo da se pojavi i španski audio, pored srpskog i engleskog.

To svakako, bas sam sada o tome pisao na temi Andorid box-evi :) Tuga zasto je to tako, u vremenu kada 5.1 zvuk postoji 20+ godina. Ali zato AmazonPrime (Netflix cu da probam tek) itekako guraju 5.1 zvuk.

Ima i HBO GO multichannel audio ali to samo za korisnike preko bare, doduse tamo je i skuplja pretplata.

Ima li neko raspolozen za razmenu, dajem HBO GO za EonSmart (za samsung smart) uz moju doplatu.

Kako da povećam i podešavam titlove na HBO GO aplikaciji za EON OTT box?

Da li vam radi HBO GO preko telenora ja od juce ne mogu da se ulogujem ni na jednom uredjaju javlja mi gresku 4.11?

Meni preko telefona radi. Nisam probao preko TV-a ili kompa.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Neće ni kod mene preko fona...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Onda je najbolje da pozovete Telenor Call centar i vidite šta se dešava sa servisom.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Da li vam radi HBO GO preko telenora ja od juce ne mogu da se ulogujem ni na jednom uredjaju javlja mi gresku 4.11?

HBO radi na update-u aplikacije. I kod mene sinoć nije radilo, a sada radi kako treba, info od telenor centra od sinoc.

Kod mene radi i na telefonu i TV

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Radi normalno sad.

Izgleda da na apple tv-u kod mene dalje ne radi, ne mogu da aktiviram uredjaj :(.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno