Kikibgd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.04.2007
- Poena
- 350
Sad ti nama reci jesi istestirao skalpiran cpu?
procesor radi, nisam ga testirao ovo je bila samo proba da vidim kako ide sa ziletom,
ako vidis na slici je i3 3225
Sad ti nama reci jesi istestirao skalpiran cpu?
PCBeast, ovo sto si rekao je generalno vazilo upravo do Haskija, kod njega je najvece unapredjenje u gamingu bas i vezano za min fps, i to cak nevezano za klok jer je arhitekturalno bitno drugaciji/kompleksniji chip, koji je izmedju ostalog i dizajniran tako da bude strasno efikasan i na nizim klokovima. Ranije sam pisao na ovu temu u threadu i komentarisao kako sam primetio izuzetno visok FPS u npr C3 single i multi na mestima koji su poznati po dropovima i na najjacim setupovima i iako sam stabilan na 4.4 sa ovim primerkom, vec na suvom defaultu rez je prakticno isti i iz jedne 7970 cedi se 100% s lakocom, cpu naprosto trazi jaci GPU i to se vidi.
Evo jednog primera, novi Company of Heroes 2, CPU bound igra, i impresivan rezultat sa Haswell-Titan kombinacijom, neverovatno ali na medimum setovanjima haski izvlaci maksimum iz Titana na svega 2.5GHz nakon cega vise nema skaliranja! Na maksimum setovanjima iz Titana izvlaci 100% na default taktu, a negde od 3GHz i nize tek pocinje lagani pad, sto je jos uvek sjajan rezultat.
Citat sa techspot-a: "Effectively what this means is that the Core i7-4770K can push the GTX Titan to its limit in CoH 2 at just 2.5GHz"
Pogledajte prilog 119204
Pozdrav!
Uzeo sam Haswell-a i7 4770K i ZADOVOLJAN!![]()
Klokovanjem na 4,5 GHz i opterećivanjem sa Prime95 ne prelazi 74 °C(da napomenem da tad ventilatori CM Seidon-a 240m rade na pola obrtaja).
Daj neki SS da vidimo i podesavanja .
Drz se dobro sad... :d
podero ih klinja u OC-u cccccc. sad ce da bude belaja
@Dusannn
pripremi rengenske slike zuba... prime, cpu-z i ostalo sve u jednom sa watermarkom nemoj slucajno da pomisle da sam ja![]()
Neki i dalje od drveta ne vide šumu!
Prvo treba i screen celog Prime prozora da vidimo jel AVX ili ne, drugo NE -Blend, već izabrati prvi -Small FFTs.
U onom gadget-u je TjMax 1000% pogrešan i za ivy a ne za haskija; stoga koristi realtemp, coretemp a preporučujem HWiNFO64 (ili sam proveri i ubaci pravilan TjMax u tvoj gadget!).
![]()
upravo sam zaklao 4770 jos ne znam da li je ziv skidam tonu lepka sa istog to je sloj debeo bar 1mm najmanje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari