likvidator
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 07.06.2016
- Poena
- 69
@dr1pac znaci da pokusam opet ali bez kartica jedino, ali ne znam sto toliko koci
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Vidi ovako , evo i ja sam sada imao taj problem. Kasa ti izbaci plav ekran i da ti par opcija za oporavak sistema idi na prvu gore i stavi oporavak windowsa ali da sacuva podatke. Zatim , u safe modu sa ddu progeamom obrisi drajvere onda reset pa instaliraj blockshaine drajvere za amd onda patch i reset. Pokreni zatim afterburner podesi cc i memoruju kartica i voltazu. Pusti miner i prati sta se desava ako puca smanji klok ili voltazu. Mora da radi to..Ovo mi pojavljuje windows kad pokusam da iskljucim ili restart, ali kad pokusam da pustim claymore vidi sve 6 kartice ali 5 samo kopaju, i dalje mi nije jasno sta moze da bude.![]()
Onda samo pecuj drajvere ako opet zeza , ponovonobrisi drajvere pa nova instalacija..Ne izbacuje mi za oporavak samo pokrene opet windows tako da nije moguce
Potrebna pomoć ako je moguće (a da ne češljam celu temu):
- ..."Crimson ReLive Edition Beta for Blockchain Compute" sa AMD sajta, prorade sve kartice, instaliram AB 4.4.2 međutim, nikako ne mogu da oborim VGpu na karticama. U AB mi je ta opcija zaključana niti mi pokazuje na kojoj Vgpu rade kartice.
Ovo mi pojavljuje windows kad pokusam da iskljucim ili restart, ali kad pokusam da pustim claymore vidi sve 6 kartice ali 5 samo kopaju, i dalje mi nije jasno sta moze da bude.![]()
boooki
Ili te ja nesto nisam razumeo ali kod mene AB ipak radi posao i to sa istim drajverima koje ti koristis , jedino ako ne mislis striktno za XFX .. Ja sve radim preko AB 4.4.2 i sve radi savrseno sa Sapphire rx 570 , VDDC 0.8245v ..
HVALA OD <3Ovako, na kombinaciju AB i podešavanje napona sa istim kod blockchain drajvera zaboravi (do daljnjeg, autor tvrdi da je problem u samim drajverima zašto ne može kontrola). Ja AB konkretno u toj kombinaciji koristim samo za podešavanje ventova.
Probaj da promeniš napon sa sledećim programom:
https://forums.guru3d.com/threads/overdriventool-tool-for-amd-gpus.416116/
Pročitaj malo kako se podešava, a ono što je najbitnije:
1.Vrednosti napona za memoriju i gpu moraju da budu iste (vidi sliku, to je baš XFX, ali sa Samsungom što mislim da nema veze).
2.Isključi sve P states za GPU osim onog za P7 (ja isključim i za memoriju, do P2). To radiš klikom na svaki od njih.
Na slici je isključena i kontrola za ventilatore jer to radim preko AB, nekako mi lakše.
Drajveri koje ja koristim su: Win10-64Bit-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23
Eto pa probaj. I da, moje XFX su sa default biosom (naponima)
Ne daje mi da otvorim start, kad kliknem na njega kao i da nisam kliknuo da nije mozda i do windowsa
Da li moze neko da postavi dobar dual miner sa reset skriptom ?Radi mi stabilno sa tim podesavanjima , karte vuku max 110w , ovo je u dual miningu ETH + XVG .. Incorect share mi se desi ponekad ali sam primetio da se to uvek desi kad sedim za kompom i surfam , i da , desi mi se da preko noci jednom padne hashrate ali nesto malo i odmah se vrati , ovo je za rx 570 . Sve u svemu no comment
Trenutno mi kompletna masina trosi 410w/h , 2x rx570 kopa dual ETH 59.4mh/s + XVG 2250mh/s i gtx1050 kopa ZEC 169 sol/s .. Kod gtx imam osetno vise rejected shares ali i to je recimo na 24h max 25 rejected .. Sad vidim u log fajlu da imam ove greske sa gtx a to nisam ranije primecivao recv failed: 10054 , jel neko zna sta bi moglo biti ?
![]()
VDDC sam stavio prosecni jer ide gore dole pa je ovako tacnije .. Juce je pokazivalo i manje , onako kako sam napisao a sad ovako ,a zasto ne znam ..
Koja su ti podesavanja kartica Cc i Mc ?Sad mi javlja ovaj problem i nikako nece da startuje majner kako treba![]()
Probaj ccvd na 1000 meni je na 900 pravio probleme non stop. Kod mene su rx 580 8gb i rx 480 8 gb.1150/2200 inace nitro je u pitanju i cvddc je 900
Probaj i CM smanji na 2050 ili 21001150/2200 inace nitro je u pitanju i cvddc je 900
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari