To zavisi od primerka gpu-a, ne od biosa. Koji takt za gpu drzis?Dajte neki bios za te Nitro 580 4 gb Elpida....
Moje pucaju ispod 0.9200![]()
Da li je neko na nvidii imao slucaj samozapaljenja sa ovim SATA adapterima sto uglavnom dolaze uz risere ?
Po jedna grafika mi je na jednom sata kablu. Vjerujem da ne vuce nikada preko 20w (1070)
Vidio sam na netu da se pale molex to sata adapteri. Kakva je situacija sa ovim ?
![]()
![]()
![]()
Morao sam jutros malo pojacati napon, otud 780w
@dboj saljem
Nesicu bio sam ti poslao pp da mi napravis neki kabel :d, kad budes imao vremena baci pogled na poruku pa mi odgovori.
Meni se nisu palili ti kablovi, ali zato sata koja ide iz napajanja izgorela tj zuta zica i to uglavnom na Nvidiama, amd nesto sitno
Nemas potrebe da mu tako odgovaras, covek je normalno pitao u temi gde i treba... ako vec neces da mu kazes suvisan ti je komentar.Pa probaj pa vidi ***...
Ne pitajte nebuloze koje mozete da proverite za 10 sekundi, samo spamujete temu bez veze...
Pa probaj pa vidi ***...
Ne pitajte nebuloze koje mozete da proverite za 10 sekundi, samo spamujete temu bez veze...
To one -10S ? Te su super, treba oba da budu utaknuti. Najbolje da napravis 8pin > 2x 8pin adapter, i da koristis tako.
Ti rece da su ti stigle karte... Ne treba ti oprema da proveris, dovoljan je racunar sa napajanjem sto ima bukvalno svako, ili bar treba da ima ako misli da se bavi ovim. Tako da su vasa pitanja u tom slucaju vise za rudarenje za pocetnike nego za ovaj podforum. Opet ponavljam, sto vise nebitnih pitanja bude, sve manje ljudi koji poznaju rudarenje ce pratiti istu i pomagati. Za pocetnike ima druga tema.Ne mogu da provjerim, nije mi stigla oprema. Nema potrebe za takvim tonomPlaniram koje adaptere unaprijed da narucim. Stigle su mi grafike, ostala oprema tek za 10 dana, tako da ne mogu da provjerim. A, i da mi je tu oprema i da radi sa jednim 8-pincem, mozda nije sigurno tako, a neko vec od iskusnih ce me ispraviti i ovaj post onda moze vidjeti 100+ ljudi koji mozda imaju istu nedoumicu i nece biti potrebe za takvim pitanjem ponovo. To je valjda sustina foruma....
Sličan test smo odradili i tako je isto.Fun fact, radi testa stavio jednu 1050ti da rudari na frontier 400w. 180w trosi masina,po meracu. Onda stavim v850. 140w trosi masina.
Dakle, ako je efikasnost v850 bila oko 85-90%, efikasnost kineskih napajanja je oko 60-65%
Hvala ti, da, to cini kao najjednostavnije rjesenje
GEFORCE GTX1070 ZOTAC 8GB DDR5, HDMI/DP/DVI-D/256BIT/ZT-P10700E-10S
Uzeo u emmiu 6 zadnjih komada za 49 990 RSD, nemaju vise.... fale mi jos dvije za rig hehehhe
Ti rece da su ti stigle karte... Ne treba ti oprema da proveris, dovoljan je racunar sa napajanjem sto ima bukvalno svako, ili bar treba da ima ako misli da se bavi ovim. Tako da su vasa pitanja u tom slucaju vise za rudarenje za pocetnike nego za ovaj podforum. Opet ponavljam, sto vise nebitnih pitanja bude, sve manje ljudi koji poznaju rudarenje ce pratiti istu i pomagati. Za pocetnike ima druga tema.
Sent from my NEM-L21 using Tapatalk
Te -10S rade bez problema na power 80%, core +150 mem +700 dalje ili previse trose ili puca mem. Ovo im je bas optimalno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari