Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Limit je 8 na windowsu po driveru, moze jedjno mix 8 nvidija + ostalo amd

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

Ma kakvi 8 AMD je zvanje djavola i gremlinija, NV 8kom predu ko macici ma koje uzeo.... kod AMD mora da muljas vodu i gledas u kuglu :D

Imam je ja,max temperature sto sam ja izvuko su 65C u markovima i heavenu,mada je nisam mnogo testirao jer sam je bacio pod vodu :D i sad ne prelazi 35C

Pazi buni me sto sam nasao kod ovih iz SU za 720 pa kontam da nisu neke felericne. Koliko si je ti placao?

Da li je imao neko situaciju da mu Polaris i SRBpolaris ocitavaju bios koji ima dve vrste memorije?
Ucitao je hynix i elpidu na svim karticama koje da raspakovao pre neki dan...
Jedna tura XFX Rx 580,
A druga tura Nitro +Oc rx 580
je u pitanju...
Dok su Nitro Rx480 samo samusng

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

@master.yoda, koju ti mem vidi u gpuz ,nju modujes,obicno je prva u polarisu,u padajucem meniju vidis redosled,nema sta da pogresis pa cak da modujes i obe

Ako ima custom exploit/backdoor to ni jedan AV nece detektovat :d

Tnx, koliko rama imaš na rigu?

Ja drzim 8GB ali naleteh negde da traže više pa ne znam da li da dokupljujem.

Pet karata radile su na 8gb stabilno eth sad sam stavio 16gb zbog monera i radi monero odlicno problem je sto prilikom pucanja drajvera ili obicnog restarta ne vidi hbcc segment pa reinstaliram drajver i sto cuda ali rezultat na moneru strasan .

Ocu da uzmem rig sa 1060 6gb u cemu je razlika izmedju strix i turbo modela u samom H/s?

@master.yoda, koju ti mem vidi u gpuz ,nju modujes,obicno je prva u polarisu,u padajucem meniju vidis redosled,nema sta da pogresis pa cak da modujes i obe
Ne pisi napamet!
Obicno nije prva u Polarisu...
Jedino si mu dobro rekao da nece pogresiti cak i ako moduje strapove za oba mem. vendora.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ne pisi napamet!
Obicno nije prva u Polarisu...
Jedino si mu dobro rekao da nece pogresiti cak i ako moduje strapove za oba mem. vendora.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sve je to lepo, ali ja nemam sta da modujem ☺☺☺

Probao sam deset nekih biosa sto sam nasao po netu i nista. Strapove 1500 odradio na stocku i opet nista.
Nitro posle modovanja "odleteo sa 22,5 na 30,5 mhs.
A xfx nece ni 1 mh da mrdne. Zakucao se na 24 i ne pusta.
Kad na stocku dignem clockove, dize se do 26 mhs ali i temp na 80 stepeni....ventovi prze na 70% ali to je losa opcija.

Prvi put čujem da neko ima takve probleme sa XFXom :(
Drugar ima (doduše XFX RX 570 5 komada) i rade k' doxa.

Mozda su mu hynix ili sams....
Na par strana sam jos cuo da im xfx radi odlicno. Ali niko nema elpidu....
Tj. Kombinovano....

Koje napajanje preporucujete da uzmem za 6x 1070, dodao bi kasnije jos 2x 1070

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

dajte preporuku za HDMI to VGA adapter a da provereno radi? Ne treba mi u svrhe dummy plugina vec da kopcam karte na stari monitor. Jedan sam kupio tu u SU i ne radi.. Moze i DVI to VGA ali onaj DVI D

Poslednja izmena:
Glefaj da bude sa zvukom

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

imam problem sa 460cama kartice se lepo instaliraju ,ali gpu-z ima problem da prepozna sve parametre . instalirao sam par puta window 7sp1 ... i isprobao drajvere od 16.10.3 , 16.11.05, 16.12.1 (koje su dosle sa karticama) i 17,4.3 .. gpu-z prikazuje 0 mhz za memoriju i ,naravno, mesto gde pise bandwith je prazno sve ostalo je "tu" od parametra. ceo dan se vrtim u krug i pametan nisam u cemu gresim , probao i pojedinacno karte, sve se isto ponasaju.

amd fm1 ploca asus a55
win 7 sp1
verziju gpu-z 2.4.0 (najnovija/valjda/)

sve komponente su ispravne a grafike su ono "glanc" nove

da da napomenem da od kopanja nema nista clay 9,7 puca odmah a kad pustim sgminer puca displej drajver

Poslednja izmena:
dajte preporuku za HDMI to VGA adapter a da provereno radi? Ne treba mi u svrhe dummy plugina vec da kopcam karte na stari monitor. Jedan sam kupio tu u SU i ne radi.. Moze i DVI to VGA ali onaj DVI D
Ima Nesic, obrati se coveku, USB tip, hdmi to vga.
Ovi su losi, crkavaju.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Vrh Dno