pocetnikks
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 22.06.2017
- Poena
- 60
Hvala na savetima veceras probam pa javljam
Bruka karta, nadam se da se nisi mnogo razmisljao.Narode, da li koristi neko ZOTAC GeForce GTX 1070 AMP! Edition, ZT-P10700C-10P, 8GB GDDR5? Cvikam od kupovine, a imam ponudu.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
samo da pitam za kompresor koji kupih pre neki dan - neki elektricar mi rece da on treba da se koristi sa separatorom za vlagu jer kompresor pravi vlagu...dakle jer koristiti taj separator ili ne?
Momce skini domaci polaris, zasto gubis vreme sa tim kad je covek odradio podrsku za gotovo sve kartice.
Da, kopira se strap 1500 pa navise.
Atiflash ti takodje nije dobra verzija, probaj ovu verziju.
Ne.
Obavezno pre upotrebe ispustis kompresor na ventil odozdo (ne znam kako je kod tvog), onda zatvoris i pustis da nabije pritisak.
Nakon toga u stranu dunes 2-3 puta po 2-3 sec da izduva vlagu ako se nakupila u crevu i to ti je to. Mozes da koristis slobodno.
Ono sto ti on prica vazi za kompresore koji se nonstop koriste i koji su stalno pod pritiskom, takav kompresor, u zavisnosti od velicine, vremenom moze da nakupi i po par litara vode u sebi.
Ja svoj kompresor obavezno izpraznim kad zavrsim sa poslom jer smatram da nema potrebe da stoji pod pritiskom jer mi je razmak izmedju koriscenja par meseci.
@Milan
Hash ne pada vise ni AMD kartama, poznato je da je problem bio u driverima, poslednjom zakrpom je to reseno.
Valjda su dobri i ja bi ih uzeo....
Ljudi jos jedno upozorenje, pisano je 100 puta ali da ponovim. Ekstenderi su mahom golo *****, znaci topla preporuka trazite od miksera ili nesica sa vam pravi sata na 6pin adaptere jer su ovi fabricki blagi uzas. Morate svaki kabal ponaosob ispitati da li se uglavio u konektor ili se na najmanji cim vadi napolje. Tek kad sam ovo primenio sam video koliko njih je preslabo spojeno. Mislim da cu sve jedan adapter u rudniku sa zamenim sa rucno pravljenim proverenog kvaliteta
Hvala, uspeo sam da editujem da daju oko 30mh/s sa 1500 strapovima na 1130/2050
Oborio sam i voltazu na 0.88-0.90v ali i mi dalje trose dosta vise od rx 480, da li je to normalno?
Koliko se secam ljudi su pricali da serija 400 i 500 trose isto.
A sta kaze mjerac gpu-z ti nije bas pouzdan ove 570 i 580 nitro+ imaju 8+6 pin moze se desiti da vuku vise ili manje sa slota, bas cu probat sutra stavit 580 nitro+ 4gb umjesto 480nitro+ 4gb pa izmjerit potrosnju.
Ako ti gpu-z pokaziva vecu potrosnju vjerovatno vuce manje sa slota a u konacnici mozda imas istu potrosnju iz zida.
A sta kaze mjerac gpu-z ti nije bas pouzdan ove 570 i 580 nitro+ imaju 8+6 pin moze se desiti da vuku vise ili manje sa slota, bas cu probat sutra stavit 580 nitro+ 4gb umjesto 480nitro+ 4gb pa izmjerit potrosnju.
Ako ti gpu-z pokaziva vecu potrosnju vjerovatno vuce manje sa slota a u konacnici mozda imas istu potrosnju iz zida.
Kod mene i gpu-z i merach pokazuju vise.
6 x 480 4 GB Gpu-z 70-75w, iz zida 700w
6 x 580 4 GB Gpu-z 85-90w, iz zida 800w
Podesavnja su manje vise ista za sve 1130/2050 , 0.88 - 0.90
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari