likvidator
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 07.06.2016
- Poena
- 69
Koja ploca je proverena da na njoj mogu da rade 8 grafike?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Koliki je napon tj. potrosnja i temperatura ?
Dobro je to, ove ga windforce nema sanse preko +180 mem i gpu na 850mV ~ 270-280 sola
Drugar stavio 2 kom 7950 da kopaju zec, konfa je MSI 1150 b85, I5 4570, Windows 10 64-bit, drajveri neki 17.x.x, MSI AB 4.3.0.
Sa jednom grafickom daje 250 sol, koliko i treba. Drugu kada poveze usb ekstenderom, obe daju po oko 50 sola
To se meni desavalo na nekom rigu koji ima mix 7950 i 7970, ali kada iskljucim miner, u AB promenim frekvenciju GPU za 1 MHz, i ponovo pokrenem kopanje, sve bude ok. Ovde sada nece.
Da li neko ima ideju sta je problem?
Jedna graficka je u kompu, rudari i sluzi za rad. Ovu drugu smo probali na par slotova (i 1x i 16x) i isto.
8 x DUAL-GTX1060-O3G, 600w na PL 60, mem +400 GPU 0, ETH (147.5mhs)
8 x DUAL-GTX1060-O3G, 810w na PL 80, mem +400 GPU +150, ZEC (2280sol)
@Stormbringer_bg kako nastavljas ekstender jedan na drugi? Imas dva x16 na x16? Zasto ne kupis jedan duzi, ne vredi komplikovati na unapred ne provereno..
Molim za pomoc.
Saphire rx570 nitro+ 4gb kad hocu da modujem bios polarissrb mi javi gresku nesto tipa "non atom bios" sa atiflash kaze "non ati card"
Gde gresim.
I jos jedno pitanje za ovu karticu kopirati strapove od 1500 na gore ili....
^ za pocetak, da li instalirao drajvere?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ljudi imam rx 560 i sa blockchain drajverima mi ne bacaju sliku, tacnije imam sliku sve do windows loga i onda ekran pocrni, da li neko zna u cemu je problem?
Jesam.Mislim da je greska do verzije polaris biosa.
Ali mi tek nije jasno zasto atiflash nece
Ljudi imam rx 560 i sa blockchain drajverima mi ne bacaju sliku, tacnije imam sliku sve do windows loga i onda ekran pocrni, da li neko zna u cemu je problem?
Ako koristis win7 onda je to problem.
ako nemas nakacen monitor ni na jednu karticu za seriju 400/500 je normalno da daje tw samo 640x480 rezoluciju, ako nakacis na jednu karticu dummy plug ili hdmi/vga konvertor moci ces da biras rezoluciju u tw
ja recimo koristim ove:
Pogledajte prilog 236236
imas ih na kp
probaj one nezvanicne drajvere koji su izasli 2-3 dana pre zvanicnih, ja samo njih koristim, win7, w10, 4,5,6 kartica sve radi iz prve, i iskljuci u biosu integrisanu grafiku, mozda nesto tu brljavi
Nemogu da verujem da nema nikog da pomogne.U pitanju je elpida memorija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari