Meni su rekli da 08.08 stizu karte rx480 8gb nitro placene unapred regularne ne ove mining rekli su prvo za mesec dana pa posle za 2 ja cekam te karte da vidim ako su nove ? a ovako cekam da mi prodate koriscene 🙂
evo sta mi je sad stiglo:
"
upravo smo imali sastanak na nivou cele firme, vezano za grafičke kartice i kupce za koje imamo avansne uplate.
Situacija je takva da Kinezi upravo stopiraju izvoz grafika za bilo čije tržište, do daljnjeg. Informaciju o tome kada će ponovo pustiti izvoz čekamo, znamo samo da to neće biti u skorije vreme.
Model grafika za koje smo, konkretno vama, uzeli avansnu uplatu neće stići u najavljenom roku, stopiran je.
Imajući u vidu da Vaš novac držimo već duže vreme, moramo odmah rešiti da li vam ga vraćamo ili vam odgovaraju modeli za koje nam je upravo stigao uvoz i sa kojima bi mogli do ponedeljka da rešimo ovo čekanje, ne vraćanjem novca nego robom.
Model koji se nudi kao zamena je Outlet - GeForce ZOTAC P106-100 6GB GDDR5 192bita garancija na ovaj model je 3 meseca, cena je 41990 rsd
"
A sve ostalo je laž. Da vidim kome ce da prodaju te outlet karte po toj ceni.
Probaj sa Asus AURA softverom da ugasis pa ga uninstaliraj. 🙂Interesuje me na Asus strix 580 8gb Top
Mogu li se iskljuciti ona led svetla ?Svetli ceo komsiluk. 😉
Probaj sa Asus AURA softverom da ugasis pa ga uninstaliraj. 🙂
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Interesuje me na Asus strix 580 8gb Top
Mogu li se iskljuciti ona led svetla ?Svetli ceo komsiluk. 😉
Ko je usao u ovu pricu treba samo da nastavi da kopa, nista netteba prodavati koliko god da bude mal😵vo je buducnost i bice u ovome lepih para samo strpljivo.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
^Cuj susa, sacekaj pa ces videti sta je susa. Ja se samo tesim da cu zimi bar da se grejem i time stedim na grejanju ako ne bude moglo da se iskopa ni za struju.
@MarkoZ
Tako je, a najglasniji u "aaaa ti hoces samo ti da rudaris" su clanovi koji su ogromno iskustvo u rudarenju stekli sa jednom grafikom, koju i nisu kupili za rudarenje vec za gaming. A govorio sam ja da niko i nema cilj da nekog ovde dogovara jer je bolje da kopa pera, mika, zika nego neki kinez.
A za ove sto su placali avansno kartice mogu samo da kazem zao mi je, najgore je sto su mozda i mogli da kupe nesto ali su propustili cekajuci sigurne i jeftine karte.
Moj savet je da se kolektivno kazne takve maloprodaje daljim bojkotom istih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari