Meni su rekli da 08.08 stizu karte rx480 8gb nitro placene unapred regularne ne ove mining rekli su prvo za mesec dana pa posle za 2 ja cekam te karte da vidim ako su nove ? a ovako cekam da mi prodate koriscene![]()
evo sta mi je sad stiglo:
"
upravo smo imali sastanak na nivou cele firme, vezano za grafičke kartice i kupce za koje imamo avansne uplate.
Situacija je takva da Kinezi upravo stopiraju izvoz grafika za bilo čije tržište, do daljnjeg. Informaciju o tome kada će ponovo pustiti izvoz čekamo, znamo samo da to neće biti u skorije vreme.
Model grafika za koje smo, konkretno vama, uzeli avansnu uplatu neće stići u najavljenom roku, stopiran je.
Imajući u vidu da Vaš novac držimo već duže vreme, moramo odmah rešiti da li vam ga vraćamo ili vam odgovaraju modeli za koje nam je upravo stigao uvoz i sa kojima bi mogli do ponedeljka da rešimo ovo čekanje, ne vraćanjem novca nego robom.
Model koji se nudi kao zamena je Outlet - GeForce ZOTAC P106-100 6GB GDDR5 192bita garancija na ovaj model je 3 meseca, cena je 41990 rsd
"
A sve ostalo je laž. Da vidim kome ce da prodaju te outlet karte po toj ceni.
Probaj sa Asus AURA softverom da ugasis pa ga uninstaliraj.Interesuje me na Asus strix 580 8gb Top
Mogu li se iskljuciti ona led svetla ?Svetli ceo komsiluk.![]()
Probaj sa Asus AURA softverom da ugasis pa ga uninstaliraj.
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Interesuje me na Asus strix 580 8gb Top
Mogu li se iskljuciti ona led svetla ?Svetli ceo komsiluk.![]()
Ko je usao u ovu pricu treba samo da nastavi da kopa, nista netteba prodavati koliko god da bude malvo je buducnost i bice u ovome lepih para samo strpljivo.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
^Cuj susa, sacekaj pa ces videti sta je susa. Ja se samo tesim da cu zimi bar da se grejem i time stedim na grejanju ako ne bude moglo da se iskopa ni za struju.
@MarkoZ
Tako je, a najglasniji u "aaaa ti hoces samo ti da rudaris" su clanovi koji su ogromno iskustvo u rudarenju stekli sa jednom grafikom, koju i nisu kupili za rudarenje vec za gaming. A govorio sam ja da niko i nema cilj da nekog ovde dogovara jer je bolje da kopa pera, mika, zika nego neki kinez.
A za ove sto su placali avansno kartice mogu samo da kazem zao mi je, najgore je sto su mozda i mogli da kupe nesto ali su propustili cekajuci sigurne i jeftine karte.
Moj savet je da se kolektivno kazne takve maloprodaje daljim bojkotom istih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari