Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Ima li kartica na Tajvanu? :D
Znate li nek sajt za poredjenje cena da ima eng naravno.

AMD nema nigde i nece ih biti u narednih 40 dana, nemojte vise ni pitati, jednostavno sve su prodate i unapred su rezervisane....... u kini prazni lageri svih vendora tako da i AMD zeli dodatno da ih stancuje, to traje barem 40+ dana ako ne i vise

Iz firme na e su mi rekli danas da tek sredinom avgusta krece slobodna prodaja...

AMD nema nigde i nece ih biti u narednih 40 dana, nemojte vise ni pitati, jednostavno sve su prodate i unapred su rezervisane....... u kini prazni lageri svih vendora tako da i AMD zeli dodatno da ih stancuje, to traje barem 40+ dana ako ne i vise
Meni je taj AMD neverovatno amaterska firma. Tolika potražnja za karticama i nisu u stanju pomire tržište. I posle se neko čudi koliko što drže, koliko, 20% tržišta?
Imam osećaj da će GTX1070 biti za 10 dana koliko hoćeš.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Bice gtx 1070 ako se ne pojavi amd cim se amd karte pojave nece o nvidiji niko razmisljat.

Mile zvani brza zarada(uplatite mi unapred i stize vam za 3-4 dana,OD PROIZVODJACA)

Al im je cena 33000 dinara jos ako ima 90 dana garancije neka hvala,gtx 1060 sa 3 god. garancije ima da se nadje za slicne ili malo vise para...

U ovom jednom imam problem ,
instalirao drajvere 17.5.2
instalirao atikmdag-pather 1.4.5
A kao sto se vidi na slici ne prepoznaje lepo ovu 470..
Do cega moze da bude ?
Pogledajte prilog 231070

Hvala, probao sam to vec, nece to kod mene...
DDU pa onda sve sa klipa probao opet upravo
Crimpson 16.11.4 i 17.5.2

A da stavis tu jednu rx 470 u glavni slot a te 2 rx 580 zakacis na risere si probao to?

P106-100 MINER 6G

Core clock: 1506/1708 (same as NVIDIA GTX 1060 reference design)
Memory clock: 8008
Memory size: 6GB
I/O: none (nema portove za monitor)
Cooling: dual fans cooler

Zvanicno i kod nas u ponudi, rok isporuke 3-4 nedelje.
Kolko sam shvatio karte ce imati godinu, odnosno dve godine garancije.
Nece moci da se koriste za regularnu upotrebu.

I kolika je cena ako je cena blizu 300e to je promasena kupovina,cak i da ima 2 godine garancije.

I koliki hash baca?

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

P106-100 MINER 6G

Core clock: 1506/1708 (same as NVIDIA GTX 1060 reference design)
Memory clock: 8008
Memory size: 6GB
I/O: none (nema portove za monitor)
Cooling: dual fans cooler

Zvanicno i kod nas u ponudi, rok isporuke 3-4 nedelje.
Kolko sam shvatio karte ce imati godinu, odnosno dve godine garancije.
Nece moci da se koriste za regularnu upotrebu.

Nema ni godinu dana garancije nego ima 3 meseca.

According to our sources, these cards, unlike normal editions, would only have 90 days warranty.

Zanimljivo. Po našem zakonu svi električni uređaji moraju da imaju garanciju minimum 2 godine. Bas me zanima kako ce to da reše.

Nikako :D ovo je Srbija ovde je sve moguce.

Malo baca i videh na nekom ruskom sajtu da kosta 16000 rubalja znaci u prevodu 32000 dinara za te pare sa 1 godinom garancije je smesno uopste uzimati u obzir kupovinu te karte....

Da je cena 20000 din. pa covek i da razmisli ovako nikako.

Eno na temi Nvidia neko napisao da ima Gainward biliss za malo jace od 300 eura i to sa 3 godine garancije mislim na gtx 1060 nije mi jasno kome oni zele da prodaju ove ``rudarske karte``?

Poslednja izmena:
Pa rekli su da ce biti niza cena. Ako bude oko 150-200e moze da prodje.

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Vrh Dno