Ok ova dva cu da razmotrim , zanima me evga da li ih neko ima i kako rade ? Cm je pao na kvalitetu ranije je bio bolji a u zadnje vreme ne uliva poverenje koliko sam ja nacuo.
U jednu ruku si upravu u drugu ne, realno je puno sad kupovat po nerazumnim cjenama rx ali da mining nestvara dobit tu se varasSvi koji misle danas da daju 400e za RX i rudare nek stave prst na celo, ako imate mozga kupicete BTC.......
Masa je skrenula i misle da mining stvara dobit i vrednost, sto nikad nije bilo tacno, mining je sluga crypto valutama i nista vise!
Stvara dobit i te kako ..AMDumining nikad nije stvarao dobit, dobit je stvarana poverenjem u bitcoin pre svega..... mining je nesto sto je barem za sad nus proizvod POW algoritmova
da li iko od vas veruje da BTC nije otisao na ~3K $ da bi danas iko kupovao i radovao se miningu
Upali samo integrušu, jer je dovoljno da otvoriš YT i pašće ti hash. Staviš u BIOS-u "Init Display First - iGFX", dodeliš joj memorije koliko želiš, instaliraš drajvere... iii... Prebaciš kabl na nju. Koristiš komp normalno dalje.Izgleda da je sugavi Trixx bagovao stvari, kad sam podesio preko Afterburnera i restartovao par puta na 1950MHz radi bez gpu memory errora.
Ja ne bih ni razmisljao da stavim, zaintrigiralo me je sto ljudi daju po 300-400e za karte koje vrede dosta manje, malo se informisao i resio da iskoristim ovu sto imam.
Pa ako sama sebe isplati kroz neki mesec-super. Ionako PC ne sluzi ni za sta osim za zabavu, kad radim nesto korisno koristim lap-top. Jedino sto necu moci da se igram sada, mada ionako nemam vremena za to.
Iz moje perspektive- ne gubim nista, zeleo sam da je prodam, ali zasto da neko drugi zaradjuje od moje karte kada to mogu i ja?
I par puta dugme za paljenje da isprazni kondenzatore pa onda cackanje.samo prekidac na napjanju i cupanje iz struje pa onda cackanje oko rig-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari