Novih nema, a stari su utegli mašine i samo kopaju [emoji12] [emoji12]Izvinjavam se zbog duplog posta. Šta je ovo, nešto je mnogo miran ovaj deo foruma. Svi ste se nešto umirili... [emoji12]
Sta da se kupi ako ove nitr+ cure?
Veruj mi da te razumem, glupi Hynix. Najgora moguca memorija. A sa kojom memorijom inace dolaze te karte?xfx 470 4gb sa hynixom mi zapao, razmisljam se da ih sve povadim iz riga i izlupam cekicem pa da ih polijem benzinom i zapalim.
Losije kartice garant ne postoje, za 2 dana sam ostario 5 godina zbog njih i starim i dalje.
Zašto? Šta se desilo?
- Ima li neko GIGABYTE RX 470 G1 GAMING 4GB i kako mu se ponašaju (i one su sa Hynixom)?!
xfx 470 4gb sa hynixom mi zapao, razmisljam se da ih sve povadim iz riga i izlupam cekicem pa da ih polijem benzinom i zapalim.
Losije kartice garant ne postoje, za 2 dana sam ostario 5 godina zbog njih i starim i dalje.
to sto ne znas sa karticama nije razlog da ih lupas, ako ponudis ok cenu sve cu ih otkupiti od tebe, jer inace karte rade savrseno
Koje su karte najisplativije u slucaju besplatne struje? Imam neku varijantu pa se razmisljam, da li je bolje neka iz stare serije?
Sent from my S7 using Tapatalk
Okja ti rekoh da imam. skini novi bios sa sajta i edituj pa flesuj. ide hjunix preko 2000mhz. definitivno bolji izbor od msi, asus ili xfx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari