Novih nema, a stari su utegli mašine i samo kopaju [emoji12] [emoji12]Izvinjavam se zbog duplog posta. Šta je ovo, nešto je mnogo miran ovaj deo foruma. Svi ste se nešto umirili... [emoji12]
Sta da se kupi ako ove nitr+ cure?
Veruj mi da te razumem, glupi Hynix. Najgora moguca memorija. A sa kojom memorijom inace dolaze te karte?xfx 470 4gb sa hynixom mi zapao, razmisljam se da ih sve povadim iz riga i izlupam cekicem pa da ih polijem benzinom i zapalim.
Losije kartice garant ne postoje, za 2 dana sam ostario 5 godina zbog njih i starim i dalje.
Zašto? Šta se desilo?
- Ima li neko GIGABYTE RX 470 G1 GAMING 4GB i kako mu se ponašaju (i one su sa Hynixom)?!
xfx 470 4gb sa hynixom mi zapao, razmisljam se da ih sve povadim iz riga i izlupam cekicem pa da ih polijem benzinom i zapalim.
Losije kartice garant ne postoje, za 2 dana sam ostario 5 godina zbog njih i starim i dalje.
to sto ne znas sa karticama nije razlog da ih lupas, ako ponudis ok cenu sve cu ih otkupiti od tebe 🙂, jer inace karte rade savrseno
Koje su karte najisplativije u slucaju besplatne struje? Imam neku varijantu pa se razmisljam, da li je bolje neka iz stare serije?
Sent from my S7 using Tapatalk
Ok 🙂ja ti rekoh da imam. skini novi bios sa sajta i edituj pa flesuj. ide hjunix preko 2000mhz. definitivno bolji izbor od msi, asus ili xfx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari