La.Prestige
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.11.2009
- Poena
- 455
Takodje iz iskustva, prvo probaj zameniti mesta grafickim kartama. Lako ces posle znati da li je ploca, extender, gpu ili mistery.
Je l' ima neko na forumu nVidia rigove? Razmišljam da sastavim jedan, a na whattomine nema GTX 1060, a one su mi zanimljive zbog cene.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Je l' ima neko na forumu nVidia rigove? Razmišljam da sastavim jedan, a na whattomine nema GTX 1060, a one su mi zanimljive zbog cene.
Potrosnja na tih 6 gpua i raida iz zida?
Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока
Nisam uspevao da spustim niže od ovoga ni sa drugim BIOSOm a da ne gubim na hesazi.
Ako je 980W mnogo, koliko nije?
Btw sve su referentne 480ke
Isto to se i meni desavalo, probao sam sve zivo, od promene extendera, drivera, windowsa, napajanja, svih mogucih kablova, ponovnog modovanja, i nista. I na kraju spustio clock memorije i sve radi kako treba. Jednostavno se desi da je losiji primerak kartice (memorije). Spusti takt memorije i trebalo bi da ti proradiImam problem sa jednom kartom vec duže vreme, uglavnom sta god kopao puca mi drajver na svakih 6-10sati,miner se resetuje sam bez problema ali otp svaki 5 dan miner zabode pri resetovanju.
Mislio sam da je do biosa, sad karta stoji na stock biosu, upitanju je 11260-07-20G. U Claymoru mi ispiše Gpu 4 hangs in opencl call, koliko sam citao po netu trebali bi da puca driver, ako se to desava i dalje na stock biosu sa spustenim core, mem clockom i undervoltom, da li je moguce da je do extendera ?
To je dobra voltaza, ali je ipak velika potrosnja.
Meni 5x470 daje 144mhs na eth i trosi 650w iz zida
Modovao si bios?Kako druze ja sa 5x470 imam 133mhs a iz zida 700w
Meni 6x470(8GB Samsung) daje prosječno 168Mhs. Zato i pitam. Mislim da bi kroz neki kontrolni program (AB, Trixx, Tweak II) sa ubrzanjem memorije ti mogao izvući još poneki MHs.
Ali, ako će ti to uzrokovati povećanje potrošnje i nestabilnost onda nije vrikedno.
Povećanju potrošnju sa OC memorije na ETH-u možeš dobro kompenzovati smanjenjem takta GPU bez značajnog pada MHs.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari