@Student Moje rx470 nece da rade sa tvojim podesavanjima, zakucaju Claymore miner i drajver, ovo verovatno ima veze sa Asic quality-jem samih kartica. Koje drajvere koristis i koju tacno verziju majnera? Da li koristis win 10 ili win 7 os?
1. Ja na 4gb strixu nisam uspeo core da spustim ispod defaulta, mislim da je zakljucan
2. Voltazu mozes da mu spustis sa GPUTweak 2, ja sa AB nisam mogao
3. Moze i Claymore samo u .bat dodas sledece pre pokretanja minera :
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
Moze I ab novi da spusti clock I voltazu
afterburner mora radit za taktove a za napon ne znam, ali taktove cu ja 100% spustit afterburnerom samo ga malo "haknete" :d
@Student Moje rx470 nece da rade sa tvojim podesavanjima, zakucaju Claymore miner i drajver, ovo verovatno ima veze sa Asic quality-jem samih kartica. Koje drajvere koristis i koju tacno verziju majnera? Da li koristis win 10 ili win 7 os?
Hvala na odgovorima.
Nisam uspeo ni voltazu ni takt da smanjim.
990/1600 = 23,8MH/s, za sada neka mu stoji tako.
Samo ne znam kako ce Corsair RM750 da se nosi sa 4 kartice posto nisam uspeo voltazu spustiti. Ali mislim da ne trosi vise od 150-160W? Kopace samo ETH.
Blago razocarenje za ASUS. Od sada ih izbegavam u sirokom luku. Los kvalitet izrade, sve locked, kod RX470 samo 6 pina, itd...
MSI Gaming i Giga G1 imam i ne znam koja je bolja, equal su.
Hvala na odgovorima.
Samo ne znam kako ce Corsair RM750 da se nosi sa 4 kartice posto nisam uspeo voltazu spustiti. Ali mislim da ne trosi vise od 150-160W? Kopace samo ETH.
Blago razocarenje za ASUS. Od sada ih izbegavam u sirokom luku. Los kvalitet izrade, sve locked, kod RX470 samo 6 pina, itd...
Najbolje da nabaviš četvrti pcie kabl, kontaktiraj cm predstavnika ovde na forumu.Sklopio sam sve, sad imam dilemu koja me mori, uz cm v850 sam dobio 3 pci-e naponska kabela od kojih svaki na sebi ima izlaz za po 2 konektora 6+2 tj 8 pinova. Samo napajanje ima 4 ulaza za pci-e naponske kablove, znaci jedan mi fali da bih pokopcao rig.
Imam 4x rx480 8gb nitro+, one imaju napajanje samo u vidu jednog 6+2, sad me interesuje da li mogu da bocnem dve grafike na jedan kabel a ako ne mogu da li je bolje da napravim jos jedan kabel koji ide u 4ti slot na napajanju direkt do grafike na 6+2 kao i ostale 3 ili da tu 4tu grafiku prikopcam sa adapterom preko cpu naponskog kabela ?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Hvala VojkaneNajbolje da nabaviš četvrti pcie kabl, kontaktiraj cm predstavnika ovde na forumu.
Druga opcija cpu na pcie adapter.
Tek treća nek bude dve na jedan kabl mada i tu ti treba produžni za pcie jer će karte biti preblizu.
Ko je CM predstavnik na forumu???Najbolje da nabaviš četvrti pcie kabl, kontaktiraj cm predstavnika ovde na forumu.
Druga opcija cpu na pcie adapter.
Tek treća nek bude dve na jedan kabl mada i tu ti treba produžni za pcie jer će karte biti preblizu.
Hvala na odgovorima.
Ljudi, je l' moze Corsair Rm 1000i da gura 3x470 i 3x480?
6 GPU mod???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari