Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Ne prodajem, u odnosu na ovoga ja poklanjam

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Zvali su ga majka Tereza:)

ja eto znam lika koji ce prodavati asuse i msi za 150-160e,samo nikako da stigne da stavi na oglas...mogu da sanjaju te cifre od 180-200e

Koja 2 napajanja uzeti za 6xr9 380 ?

Sent from my D2403 using Tapatalk

Ako su modeli sa 1x8pin onda neko od 1200w, ako su modeli sa 2x6pin onda je najbolje kombinovati 2 napajanja, ako budes uzimao jedno trebace ti petljanja oko molex-a.

Ako su modeli sa 1x8pin onda neko od 1200w, ako su modeli sa 2x6pin onda je najbolje kombinovati 2 napajanja, ako budes uzimao jedno trebace ti petljanja oko molex-a.

Razmisljam se i za kartice najverovatnije idu msi r9 380 imam jedan ocz modxstream 600w mislio sam na njega 2 Gpu-a a 4Gpu-a na v1000 da ih ukombinujem, i koji usb extenderi valjaju (imaju crni i zeleni), ploca je MSI z87 mpower ne znam ni da li ce raditi 6 gpuova doduse ploca ima 7 slotova pci-e iskoristio bi maximalno koliko karti moze da stane.

Poslednja izmena:
Moze tako bez problema ta 2 napajanja bez po muke, extenderi valjaju crni provjereno kod mene su, ja nemam nikakvi problema sa njima. Ploca je odlicna tako da slobodno goni ;)

@coldej ja sam na 6gpu r9 380 stavio 2 x corsair rm850i... sve sljaka opusteno

Moze tako bez problema ta 2 napajanja bez po muke, extenderi valjaju crni provjereno kod mene su, ja nemam nikakvi problema sa njima. Ploca je odlicna tako da slobodno goni ;)
Tako sam i mislio jesu msi gaming r9 380 dobre karte da ne jurim dalje ?

Sent from my D2403 using Tapatalk

Nema bolji :) bar kad su u pitanju 380 karte. Uzimaj i furaj :)

Jedno brzo pitanje.Dali iko koristi HDMI dummy??
Palo mi na pamet da kupim dva kabla da isečem (skratim) iste i da ostavim ubodene u hdmi na grafi dal će to da radi?

Pričam o 390 ticama. Ko ne zna ako se resetuje komp bude prozor mala mala kockica na teamvieweru zato što ekran nije uboden u grafu.

meni to baš odgovara da bih mogao da ih kontrolišem preko mobilnog a da ne moram da skrolujem u nedogled :)

Dvoumim se izmedju EVGA SuperNOVA G2 850W i CORSAIR RMx Series 1000W pa ajde da vidim sta vi mislite, imam 2 r9 380 4gb i uzecu jos jednu, pa mozda kasnije jos jednu :)

Uzmi ono što ti je jeftinije i što ti daje dužu garanciju. Tu tvoju planiranu konfiguraciju oba napajanja tjeraju bez problema.

Iskrena preporuka za RMX 1000 iz iskustva ti govorim, taj EVGA 850 nemam ali cuo sam da je dobro napajanje, mada ako ces ici 4xR9 380 onda idi na RMX1000.
Sad bi radio i taj EVGA 850 sa 4x380, ali sutra nek izadje nesto sto vise trosi neki novi novcic bilo bi gusto, znaci ovde ne stedi i idi na 1000w.

Ja sam kupio jednu Lepa Max Bron 1000w, sve spremno cekaju se 480-ice...

Iskrena preporuka za RMX 1000 iz iskustva ti govorim, taj EVGA 850 nemam ali cuo sam da je dobro napajanje, mada ako ces ici 4xR9 380 onda idi na RMX1000.
Sad bi radio i taj EVGA 850 sa 4x380, ali sutra nek izadje nesto sto vise trosi neki novi novcic bilo bi gusto, znaci ovde ne stedi i idi na 1000w.

:) legenda si :)

sto :) ja bi i dalje sebi uzeo 850w, ali njemu bi preporucio 1000w :)

Ako je razlika 25€ uzmi jeftinije napajanje. Kopajući ETH 4x380 (sa svom opremom) ti iz utičnice vuku 622W.
Novije kartice će svakako biti znatno manji potrošači tako da ni promjena algoritma neće biti problem.
Za RMX ne znam, ali to EVGA napajanje bi trebalo da ima 7 ili 10 godina garancije.

Nista

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Ne postoji 480X, moguće da neće više koristiti oznaku "X". 470 i 480 dele isti čip(Ellesmere Pro i XT).

TAko je nece bit 480x... ovi sto su bili u Kini kazu da ce karta lose kopat, da su im ljudi iz AMD-a rekli da je mining proslost, sad sta to tacno znaci ostaje da se vidi ...nije ohrabrujuce ko zna sta su ceprkali po arhitekturi.

ja iskreno mislim da nece biti nista od kopanja (ili ce biti ali slabo) cim budu izasle... dok se to optimizuje,pa drajveri,pa ovo pa ono... proci ce makar 2-3 meseca... cak ni sadasnje grafe ne rade lepo sa novim drajverima, a kako ce tek biti za te sto su tek izasle... ipak je to skroz nov cip... sa 380 je bilo lako,jer je to 285 sa kojom se kopalo i pre godinu + dana

Nazad
Vrh Dno