Imali kod nas da se kupi?Ja nmg da ga nadjem.Lepa Max Bron 1000w ja platio 110e pre neki dan...
poslato sa HUAWEI Ascend P6
Nisam te bas najbolje razumeo? Koje napajanje,koju plocu?
Послато са LG-H500 уз помоћ Тапатока
Nisam nista nabavio od komponenti.Potražiću neku sa 4 porta,pa ću kasnije dodati 4-tu karticu.Sve preko 100 000 mi je preskupo,gledam da izvučem maksimum za te pare.Pretpostavljam da si ti već nabavio tu ploču sa 3 porta, a i dodatna 4-ta kartica ti izgleda preskupo sada.
Napajanje je antec VP700PC,nema 80+ sertifikat,ali piše da mu je efikasnost 88%.Od konktora ima:1x8pin,4x8pin PCIe; 6xSATA; 4xMolex...Odlucio sam se za ovo napajanje jer sam ga video u nekim konfiguracijama na yt,a i zato sto kosta samo 9000 RSD.O tom napajanju koje si naveo ja iskreno ne znam ništa. Ali, ako nema neki od 80+ sertifikata, moglo bi da pravi problem sa 3 kartice. Dodatno trebaš provjeriti da li to napajanje ima dovoljan broj konektora da bi napojio sve tri kartice ili ćeš morati i time da se pozabaviš koristeći adaptere.
To jos uvek nisam odlucio,ali sigurno necu da guram sve u jedno kuciste,ima dosta primera i uputstava za pravljenje RIG-a pa cu videti.Ono što nisi napisao je koju konstrukciju RIG-a ćeš izabrati, a i to šaraf po šaraf, ... donese neki trošak.
Nisam koristio ali sam video relevantnu ocenu:Batalite taj MaxBron 1000W, niste videli Failure Rate: 18.2%.
Koja je prednost ove ploče?To što ima mesta za 4 ili 5 kartice?ASROCK FM2A58+ BTC
Bre ljudi sto se tice Lepe, daleko je od vrhunskog napajanja ALI ima jednu granu od 12V i dosta stabilno na njoj drzi napon i bez problema ostaje u bronze stepenu efikasnosti, za 110e ne verujem da moze mnogo bolje a porediti je sa napajanjima od 200+e je glupo od strane onog ko vrsi takvo poredjenje...
poslato sa HUAWEI Ascend P6
Na kojim frekvencijama i koje tacno karte rade na -115 ili -120mV ?uzmi ener lepa 1000w neku plocu da ubodes 4 karte imaces 84mh/s ovo sve sto su ti rekli primeni ustedi na svemu sto mozes inace moze i 6 takvih kartica na jednu plocu bez problema. Taj model je odlican za tu cenu i nase trziste hladjenje nije sjajno moze i neko custom da se primeni samsung je memorija na njima -115 do -120mV moze da se spustii napon i teraj
predlazem ti da pazaris jednu i da sam ispitas.. posto vecina tvojih postova se zasniva na pitanjima..
sta je problem da prihvatis zdravo za gotovo da je neko vec testirao nesto, u nasem slucaju maticnu plocu, i da sam probao bukvalno sve opcije.. ukljucujuci zamenu extendera, grafika, biosa, pa i same ploce (8 kom) i stalno isti problem..
jedino resenje je bio 16x pcie extender, jer direktno nabadanje grafike u plocu mi nije vrsilo posao zbog rasporeda ostatka grafika..
i da.. nije do os-a
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari