Povećaj core voltage
Ima na KP kod prepodavaca koji dovoze iz HU i HR pro BTC kolko oćeš i nečeka se puno...
@zhex84 moze biti i do extendera ali se ugavnom desava kad je klok nestabilan pa treba ili povecati vcore ili jos bolje smanjiti clock za gpu i mem. Bolje je da karta malo manje baca a da ti duze ostane ispravna. Da li su extenderi powered? Probaj da obrises DAG.
jel puca posle povecanja napona i smanjenja kloka, imas 6 kartica na rigu?
daju ti 125Mh 4x 380?
da nema neko kod tebe da radi sa nekim uredjajima koji su veliki potrosaci, neka radnja i nesto, recimo da vari ili nesto slicno
daju ti 125Mh 4x 380?
da nema neko kod tebe da radi sa nekim uredjajima koji su veliki potrosaci, neka radnja i nesto, recimo da vari ili nesto slicno
Pucao je i meni nekoliko dana rig koji sam sastavio pocetkom marta, i sve tako probao spustao taktove dizao napon nista, promjenim miner 5 dana nije stucno a kamoli pukao. Samo miner trebas promjeniti. New2 opencl komande u bat-u i sve ce da radi kako treba, naravno prije toga izbrisi dagove i pusti miner new2 nek se kreiraju dagovi nakon toga radice ti.
Usput koje su ti to R9 380 koji model nesto za moj ukus visoke temperature.
R9 380 bar kod mene mnogo greju prostoriju u kojoj se nalaze. 280X su ledene u poređenju sa njima. Hteo sam još da ih uzmem, ali nisam siguran šta će biti kad dođe leto.
Restartuj komp, obrisi dagove, stvai karte na def napon i def taktove, ako opet pukne u problemu si :d nadam se da ce biti sve okZna nekad neka glupost da zeza ali isprati sto sam ti napisao pa javi.
Dok se rig malo zagrije :d dok sve legne na svoje mjestosalim se treba pogasit sve one saving opcije to sam zaboravio napomenut neka je sigurno glupost koja samo hoce da cupa zivce bezveze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari