shaolin_RS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.01.2006
- Poena
- 350
znam da moze 13.12 ali meni treba bas 12.8 o tome se radi
Moram da se ispravim, po sećanju u nekoj starijoj verziji MSI AB, IR3563B je bio prepoznat kao IR3567A. U najnovijoj, prepoznaje se kao IR3567B, tako da verujem da i tu mogu pomoći.
Koji Asic si porucio i cekao toliko? Pisali smo o tome, ne kupuju se preorderi, samo sa stanja, ili samo od kompanija za koje se zna da su postene. Par mojih drugara ima S4+ i S5, Bitmain. S4+ (2570 Gh/s, 1,5 KW) je nesto ispod 1000$ kod proizvodjaca. Nije za kucu, urlaju ventilatori, ali ako moze negde da se stavi a da ga ne cujes-milina. Jedan takav pravi 0.82BTC za 30 dana i pojede struje za 50eur...Ma ne isplati se uopste. Ja sam asic porucio u januaru prosle godine a dobio ga krajem proslog meseca. A placen je $6100. Koliki je onda bio dif a koliki je sada?
Nemam namjeru ulaziti u mining, ali isplati li se ovo raditi danas?
Zanima me zbog nekih drugih osoba.
Ma ne isplati se uopste. Ja sam asic porucio u januaru prosle godine a dobio ga krajem proslog meseca. A placen je $6100. Koliki je onda bio dif a koliki je sada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari