Dimke
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.07.2002
- Poena
- 649
To je neki specijalni weed, da se nadrogiram, da mi bude lakse![]()
Uh pa pored situacije nije ni cudo
To je neki specijalni weed, da se nadrogiram, da mi bude lakse![]()
I kao takvo mu nista ne smeta, cak sto vise to je i provereno napajanje pod opterecenjem i 100% ispravno dok se desi da kupis novo pa posle par dana ustanovis da je neispravno. Moja preporuka za polovno uz dosta nizu cenu ...
Većina koja ti preporučuje polovnjake, ima iste po oglasima, pa bi malo da ih proguraju [emoji6]
Novo je novo.
Prvi cepaš celofan, odvrćeš vezice,...platiš duplo i pohvališ se u komšiluku koliko su te odrali [emoji3]
A tek kad osetis miris kine iz novih napajanja, pa kad pocnu neka cak i da obgorevaju oko naponskih jedinica.. pa prvo luftiranje prostorijeVećina koja ti preporučuje polovnjake, ima iste po oglasima, pa bi malo da ih proguraju [emoji6]
Novo je novo.
Prvi cepaš celofan, odvrćeš vezice,...platiš duplo i pohvališ se u komšiluku koliko su te odrali [emoji3]
A najlepse kupiss novo napajanje, oderu te, otvoris ga, pocepas prvi celofan, a ono zaboravili da izvade stari racun iz njega od proslog kupca, *** zaboravili ljudi
zasto imam osecaj da se nesto kopa a ja neznam sta ? cene polovnih grafika polako rastu
Zato sto se nesto kopa a ti ne znas sta
Ja ne smem da ti kazem, ubice me crypto mafija, znaju gde zivim [emoji14]
Zarazio si se necim 100%, kopa ti masina nesto.
Znam da kopa, makar da vidim sta kopa da kopam i ja, a ne samo on. Sta iskljuciti mozda neki proces, nesto obrisati, neki program koji ce pratiti putanju, nesto sto bi pomoglo???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari