Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

ako je neko kupovao od trgovaca koji donose iz madjarske nova napajanja i da je zadovoljan kvalitetom neka mi posalji email ili mobilni na pp, zanima me nesto najpovoljnije od 750W za rudarenje npr. corsair cx750W ili cs750M

Batali to, kupi polovno sa garancijom, po meni mnogo bolja varijanta...

ma necu da kupujem polovna napajanja makar i dve nedelje stara otkud znam sta su im radili...

Turali tuki u njih.. *** sta moze za 2 nedelje da im bude. To je prakticno novo

npr. zakaceno 3x280x u skripti ili u nekoj drugoj kombinaciji radilo max ili preoptereceno sto ovo moze sigurno da izgura izvesno vreme sigurno je idealno za komponente a popravke nema u fabricko stanje se ne moze dovesti da je isplativo tako da necu, vi sto smatrate da je to isto ok kupujte ali nemojte me ubedjivati i objasnjavati da je svejedno, samo zelim info o trgovcu ako je moguce.

I kao takvo mu nista ne smeta, cak sto vise to je i provereno napajanje pod opterecenjem i 100% ispravno dok se desi da kupis novo pa posle par dana ustanovis da je neispravno ;) . Moja preporuka za polovno uz dosta nizu cenu ...

napajanje cooler master 750 koje imam ima 5 godina garancije . ili radi ili neradi . imali sredine ?

ja bi uvek ali bas uvek uzeo polovan hw sa garancijom(naravno po normalnoj i realnoj ceni)...nije to cetkica za zube da se ne moze uzeti polovno

Većina koja ti preporučuje polovnjake, ima iste po oglasima, pa bi malo da ih proguraju [emoji6]

Novo je novo.
Prvi cepaš celofan, odvrćeš vezice,...platiš duplo i pohvališ se u komšiluku koliko su te odrali [emoji3]

Ko razume shvatice ...

Većina koja ti preporučuje polovnjake, ima iste po oglasima, pa bi malo da ih proguraju [emoji6]

Novo je novo.
Prvi cepaš celofan, odvrćeš vezice,...platiš duplo i pohvališ se u komšiluku koliko su te odrali [emoji3]
A tek kad osetis miris kine iz novih napajanja, pa kad pocnu neka cak i da obgorevaju oko naponskih jedinica.. pa prvo luftiranje prostorije :D nista kao novo napajanje ;)

Ja licno, sam do sada pazario par polovnih kilovatnih napajanja, jer sam otkupio cele rigove koji su vec radili, ali dok sam sebi pravio rigove, kupocao sam samo novo i da je alti uvoz (komsije, brzo resavanje reklamacija, dobra cena)..

Opet naglasavam, ovo je iz mog licnog iskustva.. i mogu da potvrdim da ovo polovnih napajanja sto sam pazario, svako je prethodno radilo po 6 meseci, i evo kod mene preko god dana.. i sljaka pun gas..

A najlepse kupiss novo napajanje, oderu te, otvoris ga, pocepas prvi celofan, a ono zaboravili da izvade stari racun iz njega od proslog kupca, *** zaboravili ljudi

zasto imam osecaj da se nesto kopa a ja neznam sta ? cene polovnih grafika polako rastu

Zato sto se nesto kopa a ti ne znas sta ;)
Ja ne smem da ti kazem, ubice me crypto mafija, znaju gde zivim [emoji14]

To sto ne prica niko nista je njihova stvar, ne ulazim u razloge. Ja samo kazem da se kopa i dalje punom snagom i se masine ne gase.
Mene ne pitajte nista, ja sam svoje prodao, vise se u to ne mesam.

Ljudi danas uzmem graficku sa riga i resih da je prebacim na moj racunar da se malo ponovim. Kad ono ima sta i da vidim. Graficka sljaka na 93% konstantno, nista ne radim, a kad sam na netu popne se na 94%. Temperatura ne prelazi 61C, tacno toliko da se kuleri ne cuju i da ne primetim nesto neobicno po zvuku. U pitanju je asus 7970. Naravno iskljucim net procenat se smanji na 0%, a temperatura padne na 30C.
Da li je imao neko jos ovaj problem i kako se moze resiti bez nove instalacije sistema (ne zelim zbog Tower-a da instaliram 32bit sedmicu, 2 dana mi je trebalo da ga instaliram na 64bit sistemu)?
Ko zna koliko ima zarazenih racunara, a da ljudi ne znaju, ovome Asic-i i ne trebaju. Da znam ko je, kako bi se samo kucici najeli belih bubrega :D

Vrh Dno