Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

OK. Stavio si po dve ploce na jedno napajanje. Moj predhodni post je bio u smislu pomoci, a ne neko zavlacenje.

Pa tako sto je na jednom napajanju manji napon nego na drugom pa je on potrosac drugom. To je pod uslovom da nisu napajanja ista. Nije im isti napon.

ko ima asuse 280x dc2t neka mi se javi na pm, imam neka pitanja

U rigu sam povezao 6x270 tacnije 4x270 i 2x270X. Problem prave dve karte 270 koje treba da vidi kao drugu i trecu a sistem ih vidi kao cetvrtu i sestu. Prijavljuje ovu gresku Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)
Probao sam i sa aplikacijom 6xgpu mod ali ne vredi. Da li da brisem sve drajvere pa da probam ponovo da ih instaliram ili ima neki bolji nacin da se ovo resi?
Pogledajte prilog 172052

Jesi li cekirao Modify registry pa onda startovao program?

Jesi li cekirao Modify registry pa onda startovao program?

da i force takodje, prijavi neke ostatke 14.4 ne znam kako to vidi prethodno sam ocistio sa ddu i reset i nista uvek isti error. Nisam dobro napisao u prethodnom postu 1 karta je 270x a 5 su 270. Raspored je sledeci 1. Power color 270X- usb ekstender, 2. MSI 270 3,4,5 CLUB 270 6. MSI 270 usb ekstender. 2,3,4,5 klasican ekstender sa molexom. Problem je sto i u postavci sa 5 karti kad radi 1,2,4,5,6 isto prijavljuje error za kartu 2. Probacu da otkacim kartu 6 da vidim da li ce se nesto promeniti sa 5 karti. Inace ranije sam povezivao 4atija i 2 nvidije i video je sistem 5 karti sesta nije mogla tehnicki da se resi uvek je prijavljivao error za jednu nvidiu ali za to ne postoji resenje no uvek je 5 karti radilo bez problema u toj mix kombinaciji bilo kako povezano.

obrisi sve, nadji moded drivere, pa probaj rucno da instaliras, jednu po jednu grafiku.....

i ja sam imao problem na jednom rigu, sa 6x280x asus, 6. nije htela nikako da proradi... i na kraju sam uspeo pod win 8....

uf ovde je bas nesto zeznuto, otkacio sam kartu 6 za koja je radila ok da vidim sta se desava sa 5 karti i proradila je karta 3 koja je imala error ali je error prijavio za kartu 2 kao i ranije. Konkretno 1,3,4,5 rade a karta 2 nece stalno taj code 43 error. Zatim sam otkacio kartu 2 i ukljucio kartu 6 koja je pre radila ok i sada na njoj pokazuje error. Rade 1,3,4,5 a karta 6 error. Prakticno u bilo kojoj varijanti ne vidi vise od 4 ati karte, trebalo bi bar 5 da vidi bez ikakvih modovanja ova btc ploca. Gde da nadjem te modovane drajvere?

To je klasican primer, uvek izbaci da jedna random karta ne radi. Probaj sada sa 5 karti preko onog programs da sredis.

Probao sam te modovane drajvere 13.12 i uradio sve prema uputsvu ali nece da ih rucno instalira kaze da su out of date wtf?

To je klasican primer, uvek izbaci da jedna random karta ne radi. Probaj sada sa 5 karti preko onog programs da sredis.

stavio sam omega drv i probao sa tim programom sa force komandom nikakve vajde i dalje error. Evo sta prijavljuje nesto za 14.4 mozda ga to buni
Pogledajte prilog 172074

Poslednja izmena:
stavi I na 21, 270 obične na 1050Mhz za GPU a 270x na 1100MHz, trebalo bi da imaš ~ 7Mhs po kartici

na I22 i 1100Mhs trebalo bi da bude ~7.7Mhs, mada može da dođe do malo veći reject pa sve nema mnogo smisla, nekako je I20 ili I21 najbolje

znaci nema sanse da nateram asuse 280x V1 da rade sa ovom jednom v2 kao da se ne podnose, komp toliko ukilavi da je to za upucavanje, o kopanju da ne pricam

jesje :d ali sama radi dobro, samo kad je stavim sa ovima v1 nesto nece, ne podnose se, ljubomorne jedna na drugu :p

Sta kupiti od scrypt hardware? Imam u planu uloziti 2500€

Ima li neko kakav kontakt u kini da je voljan da sheruje :p

Da li neko ima iskustva sa AMD Series 300 grafickim karticama, konkretno me interesuju R9 390, R9 380X i R9 380. :)
Kakve rezultate daju za mining? (X11, Neoscrypt, Skein, Qubit...)

Da li neko ima iskustva sa AMD Series 300 grafickim karticama, konkretno me interesuju R9 390, R9 380X i R9 380. :)
Kakve rezultate daju za mining? (X11, Neoscrypt, Skein, Qubit...)

Nista novo to je cist rebrand, cak ni sa Fury-em nema nekih pomaka jer nema optimized kernela za njega i pojedine coin-e

Nazad
Vrh Dno