budi malo precizniji pa reci koje konkretno modele raidmaxa si uzimao i s cime si ih opteretio pa su pocrkali ?
nije isto ako napajanje napinjes na gornji limit, ili ako ta napajanja budu rasterecena i imaju lufta da istrpe i rast ambijentalne temperature (a samim tim i potrosnje)
Posedujem vise razlicitih raidmax napajanja (850w, 1000w, 1200w).. rade full load zadnjih godinu ipo dana..
jedini problem koji sam do sada sreo na jednom od njih, je zaribao vent, jer se bas taj rig nalazilo na direktnom udaru spoljnjeg vazduha, pa je povukao i malo vise prasine..
A odgovorno tvrdim, da u klasi napajanja od 700w, nisam koristio vece smece od izvikanog "kulermastera".. silom prilika sam bio primoran na kupovinu tih desetak napajanja.. ali vrlo brzo sam ih se resio

Dok smatram, da recimo ThermalTake, ima dosta dobru ponudu u tom segmentu napajanja, jer odnos cena/kvalitet tih napajanja je medju najboljima u Srbistanu..
Sva Raidmax napajanja pretezno guraju 280x grafike, dok recimo, imam ove raidmax 1200w koje teraju po dve 7990 na rigu.. sada trenutno u praksi i ne treba toliko jako napajanje za te dve grafe, ali nikad se ne zna koji ce se sledeci algoritam pojaviti..