Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Ne znam na koje ste raidmaxove kacil ista, ja ih ne teram na max, imam ih preko 80 i imao sam 1 (jednu) reklamaciju za godinu dana i to je fakbricki doslo sa zavojnicama koje zvizde, i zamenjeno mi je za novo. 1200 i 1000w a ima ih malo fali pa 100 komada.

Onda je za Raidmax-ve razjasnjeno ima tih jeftinijih sto su kineska djubra, a ova skuplja sto ima ArrowSat su verovatno bazirana na Anyson platformi, znaci nemogu se porediti... a realno su razliciti proizvodjaci sa istom nalepnicom

Ma da, ono su vec malo ozbiljnija napajanja i skroz su korektna. Svima rade i svi ih hvale. Ali zato oni krsevi su se skoro svi vratili.

Neki Vaši utisci o Raidmax RX-850AE napajanju? Sasami je rekao da je dobro, još neko? Imam ponudu za upola cene, maltene.

Imam 2 primerka i rade preko 12 meseci bez prestanka.
Dok sam kopao LTC gurali su 3x7950 .

Kewl. ,) Plus je single rail. U garanciji još oko godinu i po. Mislim da uzimam.

Dobro napajanje, ako ima preko godinu dana garancije, uzimaj....

Ok, hvala svima! :wave:

za koliko si ga nasao? imam i ja jedno gruva 2x 280x i fx8350

6500-7000 RSD.

pa i nije baš jeftino, preko 5500din nebi dao za polovno....

Ja sam pre nove godine kupio 1kw ae za ravno 11k din, doduše na akciji ali bezobzira kakvi 7000din, za te pare neka si ga čuva...

Kakve su VaporX u odnosu na DualX R9 280x... Sem što imaju kuler više i 2x8 pin
Je l zna neko kakvo slabije napajanje sa dva 8pin EPS priključka za CPU?

Za klasu su bolje. Ako nista drugo imaju dosta bolje i kvalitetnije ventilatore i zbog toga zauzimaju pola slota vise.

Poslednja izmena od urednika:
Kakve su VaporX u odnosu na DualX R9 280x... Sem što imaju kuler više i 2x8 pin
Je l zna neko kakvo slabije napajanje sa dva 8pin EPS priključka za CPU?

Dosta bolje za ovaj hobi... hladnije dosta, naponi otkljucani, rade bez problema sa ekstenderima bez molex-a...
Raidmax ima 2x 8pin cpu.
Tri godine garancije i vozi...

Nove verzije su Elpide koliko znam ...

e hvala, došle su kao zamena za dualX prosviranih kulera pa se mislim da l da ih prodajem ili pustim da kopaju..

Ti si odlicno prosao ako si dobio nove vaporX karte za dualX :D. Meni su do sada menjali ventilatore na dualX kartama, verovatno su ostali bez ventilatora pa si dobio nove :D.

Jel reklamirao neko skoro 7850 DualX zbog ventilatora i kako su mu resili?

Ako nemaju ventilatore da zamene, trebao bi da dobijes r9 270...

Meni su na tri 280x dual x menjali ventilatore.

A da li uopste negde postoje original ventovi za dual x da se kupe? I koliko bi kostalo to zadovoljstvo? :)

Zato sam ja skinuo fabricke ventove i stavio 9-ke za kuciste jer mi buka ne predstavlja problem.

Vrh Dno