gpu je oduvek bio najbolji uređaj za pravljenje kovanica. 10 x 7970 je za godinu napravilo ~50 btc ne računajući struju. Tih 10 kom sa pratecom opremom koštalo je manje od 5k eura. Ni jedan asic koji se kupi regularno ne može da napravi 50 btc 🙂 . Ista priča mislim da će da potraje još godinuludilo su cene.
ne znam zasto bi iko kupovao rigove? sta bi uopste kopao?
Ja se pojacao sa ~2.2mh/s scrypt snage, reko' da zaokruzim na dva'est 🙂.
ne slazem se.
ltc je po meni jedna crna rupa u koju ne vredi vise ulagati. to sto se izvuklo iz njega - izvuklo se.
gpu je oduvek bio najbolji uređaj za pravljenje kovanica. 10 x 7970 je za godinu napravilo ~50 btc ne računajući struju. Tih 10 kom sa pratecom opremom koštalo je manje od 5k eura. Ni jedan asic koji se kupi regularno ne može da napravi 50 btc 🙂 . Ista priča mislim da će da potraje još godinu
hahahaha Gde li si samo iskopao to? :d
Sto da se sali? Grafika je univerzalni alat koji moze da kopa bilo koji novcic. Svaki novcic koji treba da napravi nesto u buducnosti mora da da bude kopan grafikama u nekom trenutku. Ti kao miner treba da procenis sta je najbolje da kopas i to je to. Alat imas, sad samo treba da pokazes dali si majstor ili ne 😉Dali ti to ozbiljno ili se samo salis?
Asic od 400Mh/s kosta izmedu 6 i 7K$ i ne trosi vise od 700W. O potrosnji grafika da ne pricamo. Samo razlika u struji ubi grafike. Nemam nista protiv grafika ali treba ipak biti koliko toliko realan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari