gpu je oduvek bio najbolji uređaj za pravljenje kovanica. 10 x 7970 je za godinu napravilo ~50 btc ne računajući struju. Tih 10 kom sa pratecom opremom koštalo je manje od 5k eura. Ni jedan asic koji se kupi regularno ne može da napravi 50 btcludilo su cene.
ne znam zasto bi iko kupovao rigove? sta bi uopste kopao?
Ja se pojacao sa ~2.2mh/s scrypt snage, reko' da zaokruzim na dva'est.
ne slazem se.
ltc je po meni jedna crna rupa u koju ne vredi vise ulagati. to sto se izvuklo iz njega - izvuklo se.
gpu je oduvek bio najbolji uređaj za pravljenje kovanica. 10 x 7970 je za godinu napravilo ~50 btc ne računajući struju. Tih 10 kom sa pratecom opremom koštalo je manje od 5k eura. Ni jedan asic koji se kupi regularno ne može da napravi 50 btc. Ista priča mislim da će da potraje još godinu
hahahaha Gde li si samo iskopao to? :d
Sto da se sali? Grafika je univerzalni alat koji moze da kopa bilo koji novcic. Svaki novcic koji treba da napravi nesto u buducnosti mora da da bude kopan grafikama u nekom trenutku. Ti kao miner treba da procenis sta je najbolje da kopas i to je to. Alat imas, sad samo treba da pokazes dali si majstor ili neDali ti to ozbiljno ili se samo salis?
Asic od 400Mh/s kosta izmedu 6 i 7K$ i ne trosi vise od 700W. O potrosnji grafika da ne pricamo. Samo razlika u struji ubi grafike. Nemam nista protiv grafika ali treba ipak biti koliko toliko realan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari