Da li je moguce da fabricki bios koji sam dobio na R9270-DC2OC-2GD5 nije pogodan za kopanje? Undervoltovao sam karte na 1,1V, 1,163V isto se desava, takodje sam izmenjao sve komponente i pokusao da kopam samo sa 2 karte (ukupno 4) i nista, rig kopa pola sata do 2 sata i posle toga zamrzne.
Evo ti BIOS sa 1.1V koji sam napravio i koji je na mojim Asus R9270-DC2OC-2GD5. Proveri samo jesu li i tvoje sa Elpida memorijom, moje jesu.
Na 1060/1460 daju 440 KH/s, temperatura je 58-62C, ventilatori na 1800-1900rpm, u otvorenom rigu u sobi u kojoj je 20C.
Trenutno rade 7 dana bez prekida, prethodno su bile 10 dana, pritom sam prekinuo samo da promenim pool, dakle bar 17 dana nisam gasio računar niti mi je pukao drajver.
Da li neko moze da predlozi neko napajanje za 4x6870, gledam corsa 750w ali ima 4pcie ostala 4 moram na molex da kacim...
Tesko da ces naci za te pare neko sa 8x pic-e kablovima.
Uzmi corsa i prikljuci njegove konektore na primarne kod grafickie (u svaku graficku po jedan), a molexi neka ti idu u sekundarne pcie slotove, tako ces ih rasteretiti jer obicno taj drugi ne vuce punu snagu.
Otvori tvoj originalni bios sa VBE7 i pogledaj ovu stavku da li ti se slaže sa mojom:
Pogledajte prilog 136751
Taj tvoj bios sam prvo stavio na karte, nasao sam ga na strani 466. Sa njim nece da radi. Posle sam stavljao 1,163 i vracao default bios i opet ista situacija. Kako da proverim da li su karte sa elpida memorijom, uzeo sam nove karte u Monitoru pre 10-ak dana, svaku sam testirao posebno, sve testove prolaze. Nadam se da nisu nesto menjali na poslednjoj seriji karti....
Verovatno jer 7950 trazi g1 a 280x g2 i tc 8192
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari