^ ja na 3x280X teram sa 4gb ali mislim da za 4x280X mora 8gb. NEGO, sad ste me iscimali sa secenjem eksendera... Ja imam isto dual PSU masine, cooler master b500 mi napaja maticnu i jednu 280x a b700 mi napaja 2x280X (sve su na 1.062v). To mi nedelju dana radi i apsolutno nista mi se ne greje ni ploca ni 24pinac, ni ekstenderi... Moram li u tom slucaju da seckam?
Mozes slobodno 4gb ja koristim 4gb u win7 4x 280x,a za smos mozes i 1gb
Hvala Vamostamos. Usput sta je smos?
Sta uzeti kao trecu grafu na napajanju raidmax 1000w: Asus R9 280x DC2T ili Sapphire Radeon R9 280X TRI-X OC, prva je 330 druga je 300?
Problem sa masinom, tri 270x na CoolerMaster V850. Radi vec 70 dana, temperature kartica do ispod 60 stepeni, undervolt, ekstenderi, na otvorenom.
Kontrola ventilatora na napajanju je pocela da divlja danas, ubrza naglo, pa se vrati na normalu posle desetak sekundi. Od veceras radi na max obrtaja. Nikad se nije ni zagrejalo, cak i ranije kada je ventilator bio na minimumu, hladno na dodir. Nista nije pomerano, prikljucivano i sl., masina stoji na svom mestu i kopa 24/7.
Desilo se nekome na forumu ovako nesto? Pretpostavljam da reklamacija ne gine. Probacu sutra da izduvam prasinu kompresorom, ali ne nadam se previse, posto prasine okolo ima vrlo malo. Da se problem manifestovao postepeno, onda bih i poverovao da je do prasine, nema razloga da se pojavi ovako naglo.
Ideje?
nesto razmisljam, da izbacim ove 280x a da ubacim 290+vodeno, e sad me zanima ako ima neko iskustvo sa ovakvim setupom, sa kojim napajanjem terate 2 komada, cenim da bi krsteno 850W bio neki minimum
[url]http://www.ipon.hu/webshop/product/thermaltake_smart_sp_850mpcbeu_850w/20330[/url]
Ali zato pretpostavljam da V850 gura 3x 280x uz blazi UV 100% ?
270/270x trose 130-140w max kada se lepo nasteluju. Gigabajtove bacaju 488 kh/s.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari