izzy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.02.2010
- Poena
- 415
ovo mi pokazuje cg minner ne znam sta pdorazumevas pod "cgminer.exe -n" ???
Izvinjavam se unapred na smaranju ...
Evo slikica sta je izgorilo.
Pade mi na pamet pa da pitam:
Ako presjecem ove vodove kao sto je vec objasnjeno i zalemim molex da li bi extender radio?
Da se ne baci dok stignu novi...
Isto bi ti to gorelo i da je Molex imalo, drugar je spalio 7 takvih shit extendera, sto sa Molexom, sto bez i zamisli svi su nedavno kupljeni. Ovi od pre godinu dana sljakaju. *** los kvalitet. Pogledaj kako je taj vod tanan, a sluzi napajanju, nije u pitanju signalni vod, ocigledna konstrukciona greska. Kinezi s*ronje!!!!
Da li je probao neko Maxwell GTX 750 Ti ?
Možda ovo i nije tako loše obziron na katastrofalne cene i nestašicu napajanja?
Koliko vidim u pitanju je 12V pin tj prva tri pina su za 12V jedan je vec odsjecen (izgorio) trebalo bi odsjeci i ova prva 2 a sa druge strane 2 i 3 i staviti molex. Ne razumijem samo zasto je taj pin na extenderu razdvojen kad je na grafici spojen tj prva 3 su spojena.
Da li je probao neko Maxwell GTX 750 Ti ?
Možda ovo i nije tako loše obziron na katastrofalne cene i nestašicu napajanja?
Sve 280x kartice treba terati na sto nizem naponu. Generalno neka zlatna sredina je na 1020/1465 sa 1,031-1.05V za GPU, zavisno od kvaliteta kartice. tako daje oko 715kh/s i ostaje hladna. Spreman sam da tvrdim da na takvom podesavanju generalno NEMA lose kartice.
Meni powercolor r280x rade na 1040,1500 1.1v 67-71c daju 720,a sve ispod 1040,1500 daju ispod 660
E upravo ni ja ne razumem tu rezdvojenost 3. pina na extenderu, a na grafickim kartama, sve do jedne koju sam ja video su spojeni 1,2 i3. Na sve to cak i na extenderima sa molexima 3. pin je uglavnom nespojen sa prva 2 i nije napajan sa molexa. Nije ni cudo da to posle gori.
Da se zahvalim zemljaku shoma koji mi je pomogao savjetom:
Odsjekao sam ona 3+2 voda, presavio ih i izolovao.
Jedan drugar vican lemilici mi je zalemio molex kao na drugom extenderu.
Nisam imao petlju da spojim 270 vec sam prikljucio 5770, ustekao molex i radi
Eto popravio pa da izdrzi dok ne stigne zamjena![]()
1020/1500 daje dosta manje nego 1020/1465, ne pitaj kako i zasto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari