Dal su se masine ugasile skroz ili je samo puklo kopanje, velika je razlika.
Ako se odluci neko da skine ventilator sa graficke koja ima tri komada (jer i ventovi trose struju) - obavezno srednji skidajte, nikako one bocne, jer dolazi do kovitlanja vazduha, tzv. ''KOK'', sto je vrlo opasno
***e, sto bi neko skidao ventilator?.
Koja su ti napajanja? Mozda je i napon padao pa ti se zato spucal masina a mozda je i napajanje lose.
Reci cu ti koliko znaci da covek ima dobro napajanje... Pre 15-ak dana mi je toliko pao napon da je sijalica jedva zmirkala cele dve sekunde. Posle 20-ak sekundi jos jednom. Sve mi se po stanu pogasilo, televizori, ruteri, modem... Ali ova masina iz potpisa gde je Corsair HX620 je nastavila da kopa i dalje sa svom potrosnjom. Da stvar bude zanimljivija, SGS 1000W sa 4 karte na rigu je takodje nastavio da kopa bez problema dok mi se drugi rig ugasio. Dobro napajanje moze da opegla i takav pad napona.
***e, sto bi neko skidao ventilator?
Pitanje: U rigu imam 3X 280X. Po svoj prilici bi tu uskocila 1 270X (ili 270).
Stavio bi je u slot da ujedno baca sliku na monitor a ove 3 preko extendera.
Ako bi i nju stavio da kopa kao i 280x na istim klokovima, treba li skriptu u cgminer-u mijenjati?
Posto u cgmineru nisam stavio klokove za GPU/DDR5 i obrtaje ventilatora, sve to radim pomocu Trixx-a pa onda pustim cgminer.
TC je isti za sve 8192.
lepo je covek rekao da i ventovi trose na strani 366
iskreno ja bih pre dodao tih 150€ za još jednu 280x, manje *******cije ćeš imati.
a probaj 15508 TC za 270
Ne moze, mozda je malo 4GB memorije!?
P.S. Nije 150 vec 200 :/
pa zar ti ne prodaješ tvoju jednu viška?
pričalo se o doplati u odnosu na 270
Cekaj!!!
Slabo ti je napajanje pa ces ustediti skidanjem 1 ventilatora umjesto da spustis taktove i napon???
Ne razumijem.
2x 270(x) će ti najviše khs dati za taj novac... ako imaš iole dobro napajanje + ako nađeš ekstender za drugu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari