Vezano za dva napajanja...
Imas nekoliko varijanti:
1, ona najprostija: spoji zelenu i crnu zicu , odmah pored zelene, i pali / gasi sekundarno napajanje na prekidac, posto verovatno i ne gasimo masine bas cesto to moze i da pije vodu bez problema
2, nabavis taj pomenuti adapter koji iz 24pin konektora vuce te dve zice u sekundarno napajanje i radi isti posao kao i varijanta broj 1, sem sto gasi sekundarno zajedno sa primarnim.
3, baci oko na zvrcku koja se zove add2psu kupi ili napravi

ima 3 dela i 4 zice

ako imas potrebne delove, a nije ih nimalo tesko naci

izlemi to i vozi, izgleda ruzno ali radi kao sat
princip je prost: sa primarnog napajanja vuces 12v iz molexa koji pali relej i zatim relej na svoja druga 2 kontakta spaja pomenutu crnu i zelenu zicu na sekundarnom napajanju. Kad se restartuje /gasi cela masina, ploca gasi primarno napajanje, samim tim i molex gubi stuju, prkida relej koji prekida zelenu i crnu zicu i gasi sekundarno napajanje
setili se ljudi, a prosto da prostije ne moze...
I to sljaka nekih 2000 %
BTW, imam 2 seasonica po 750w i homemade add2psu.... i ne, necu da kacim slike svog idejnog resenja, zvanog:
24pinac_i_relej_na_molex_pa_sve_to_zatopi_vrelom_plastikom.exe
Ako neko hoce da se igra, tu sam za savet
edit: pominje se da oba budu na istoj fazi/produznom, uzemljenju i sl... meni idu na produzni koji je u UPS i to je to... tako da za taj deo nisam siguran bas da li mora ili je pozeljno ili nema veze ....