1) prodaš šta god kopaš za bitcoin, bitcoin pošalješ na bitstamp, prodaš za dolare pa pošalješ u banku
2) dogovoriš ovde sa nekim da mu direktno prodaš BTC LTC dolare na berzi itd...
što učiniti kad reklamiraš karticu koja u biti radi, a prodavač zna da ti je prodao za majning i da si je za majning platio, ali kartica, znate, radi, i nemamo običaj bla bla bla... ???
Moraćeš skroz na 8-10 da smanjiš da bi gledao video
jer ti player pusta hardwarski video tj preko gpya ...ako koristis clasic media player imas u podesavanjima da iskljucis dxva i onda ce ti pusta sa cpyom i neces imati problema
nisi čuo za ljude sa specijalnim primercima vapor x kartica? rade, al neće da budu rudari... one bi se igrale samo izgleda, valjda im je vruće kad rudare, pa blesave. uzet će je ljudi nazad jer su normalni i dat će proverenu koja nema problema u rudniku.
inače ako ima još koji sretnik sa vapor x karticom koja ne kopa ni 700 nego se ruši pa kopa 450-500, pa umre, pa svašta nešto, neće mu pomoći ni bios 039 , ni kupaonski ventilator , ni ništa! druga je ok, i druga ok radi i sa biosom 041. 720+ na razumnim temperaturama.
1) prodaš šta god kopaš za bitcoin, bitcoin pošalješ na bitstamp, prodaš za dolare pa pošalješ u banku
Koristite li ovo?
Ako neko ima volje na PM da mi objasni kako se ovo "pusta u rad"![]()
International withdrawals are charged with 0.09% fee, minimum fee is $15.00. Minimum amount for international withdrawal is $50.00.kolku proviziju uzima bitstamp, 6%?
Ali posto vec neces da koristis nema veze![]()
International withdrawals are charged with 0.09% fee, minimum fee is $15.00. Minimum amount for international withdrawal is $50.00.
Da li moze tu nesto da izgori? Ja bih uzeo dva po 750w, ista. Da je to sigurno, ne bih da se z**am? Treba da povezem 3 x 280x, uzeo bih 1kw ali ga nema i skupo.Ja sam povezao dva jedno od 750w i jedno od 550w. Ovo od 750w tera plocu, 7850, 7950 i r9 280x, a ovo od 550w tera jos jednu 7950. Prevezes zelenu sa jednog na zelenu sa drugog i crnu pored nje sa istom na drugom napajanju, crne prema sredini.
Trazim idealan config za svoje sapphire dualX R9 280x karte, pa bi pomoc dobro dosla. Kopam preko smos linuxa, trenutni setup mi je 1050/1500, int 20, tc 24687, shaders 2048, ovako dobijam oko 700-710khsa,temperature su ok, oko 70C. Pokusao sam sa standardnim config-om koji daje 750 khsa int 13,tc 8192,gpu2, medjutim ovako dobijam 600 khsa.
Dakle treba mi neki config sa kojim bi dobijao od 700-750khsa, moze i powersaver varijanta. Svi predlozi dobrodosli.
Ja sam ovde pitao i ljudi mi rekli moze slobodno povezi... ja poveza i evo radi vec nekih mislim dva meseca bez ikakvih problema. Imas i adaptere uz neka napajanja koji ti u sustini isto prevezu te dve zice, tako da mislim da ne bih davali te adaptere da moze nesto lose da se desi. Mada bi i ja voleo da cujem da li jos ljudi prevezuju, jer sam i ja dobio sture odgovore kad sam postavio isto pitanje tipa "ma moze slobodno povezi" i tolko. Mada meni i to bilo dovoljno da povezem(pirocanac).Da li moze tu nesto da izgori? Ja bih uzeo dva po 750w, ista. Da je to sigurno, ne bih da se z**am? Treba da povezem 3 x 280x, uzeo bih 1kw ali ga nema i skupo.
Meni svaki tc preko 8192 ili zakuca komp, ili pukne drv ili jednostavno nece da krene kopanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari