Elementarno neznanje, skripta daje više khash nego sha256 na istoj kartici![]()
Moze bez problema, za njih ne treba vise od 600w...ljudi treba mi pomoc.
kopam sa kartom 7850 i planiram da uzmem jednu r9 280x, pa me zanima mogu li ove karte da rade zajedno, koliko sam shvatio mogu. i koje bi mi napajanje trebalo da gura ove dve karte?
od ljudi koji kopaju sa r9 280x, jel moze neko da mi kaze na kolko stavljate intesity, kad ocete dok vam graficka rudari, da surfujete netom, slusate muziku, pustite neki video klip?
meni je do sad stajao na 13, nisam smanjivao, moze da se surfuje, pusta muzika, i gledaju hd klipovi na youtube-u...doduse sve malo nategnuto... ali ne mogu da se gledaju video fajlovi na hard disku...
dakle kolko obarate intesity?
jer ti player pusta hardwarski video tj preko gpya ...ako koristis clasic media player imas u podesavanjima da iskljucis dxva i onda ce ti pusta sa cpyom i neces imati problemaod ljudi koji kopaju sa r9 280x, jel moze neko da mi kaze na kolko stavljate intesity, kad ocete dok vam graficka rudari, da surfujete netom, slusate muziku, pustite neki video klip?
meni je do sad stajao na 13, nisam smanjivao, moze da se surfuje, pusta muzika, i gledaju hd klipovi na youtube-u...doduse sve malo nategnuto... ali ne mogu da se gledaju video fajlovi na hard disku...
dakle kolko obarate intesity?
Hvala puno, 475 kh/s sa istim podesavanjima na w7 64bit.
Koji extender ide u 8-16x slot? Moze li 1-16x, ili mora neki drugi? I koji su bolji, sa ili bez molexa? Znam da ima odgovoreno, ali tema je prevelika za listanje
Ne i 7870![]()
![]()
Moje safirke daju 400
950-1250 i 19 tc 15232 napon 1075 bios 015.031,dual-x
Uzeo sam r9 280x asus dcII i na svakih dva do cetiri sata mi pucaju drajveri. 1080/1500 vddc1100 (trixx) i tako mi daje 715khasha. Jel ima neko neka stabilnija podesavanja, al da baca preko 700khasha. Inace koristim guiminer. i da dodam jos jedno pitanje, imam 7950 gigabyte i ucitao sam joj neki bios,sad se vise i ne secam koji, ali stoji na 1000/1250 1056vddc i tako daje 600khasha. ali cim probam da joj podignem mhz odma pocne da mi koci komp ili mi izbaci plavi ekran. Nervira me jer sa msi 7950 tfIII pravim 650khasha bez da se muci, a terao sam je i preko 670 ali mi smeta buka od venta, pa ako neko ima iskustva sa ovom karticom, ako moze da daje oko bar 650 sa nekom verzijom biosa, al isto da nije bucna i da se ne pregreva barem sad zimi, a leti ce da smanjujemo.
koliko je zauzece neta pri kopanju. odnosno koji je protok potreban po khesu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari