kept
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.07.2009
- Poena
- 330
Koliko vidim ova spravica moze da kopa i ostale skript novcice , oglasi ce biti uskoro pretrpani polovnim karticama...
Koliko vidim ova spravica moze da kopa i ostale skript novcice , oglasi ce biti uskoro pretrpani polovnim karticama...
uskoro i nece bas. rekao bih da do kraja 2014. ima fore.
naravno, cena novcica moze nakon toga samo da raste...a graficke...pa moci ce da se poklone, jer ce sebe ionako isplatiti.
ovo je prva generacija ltc asic/a...
jedan uredjaj trosi 60 wati al prodaju samo u paketu 10 uredjaja tj ukupno 600 wati 3.6 mh ..prodato bar po forumima sto sam citao preko 400 tih uredjaja vec i ako im cena 4000$ tj za sad mnogo skuplja nego za gpyoveNisu mi najjasniji. U desriptionu pise 60W, 600W for 10 pcs. 10 komada cega? 10 cipova, 10 onih uredjaja? Ne kapiram.
Druga stvar, tezina paketa od 15Kg... WTF?!
Jel oni salju 10 onih malih uredjaja u paketu?
Mada bas me i briga, ne zanima me ovo uopste.
gledam na ebay svi sto prodaju imaju 100% pozitivne ocene ..sto bi ubijali reputaciju da bi jednog prevariliDajte da i mi napravimo biznis neki,slikamo nesto sto bi moglo biti asic prodamo unapred svima po svetu i posle 6 meseci im posaljemo cepanice na adresu![]()
To možeš da vidiš po btc mreži kako narod nema para![]()
jel zna neko zasto mi trixx restartuje vrednosti na default, svaki put kad ga ukljucim, iako sam sacuvao profil...
tj ne ucita ga sam automatski, vec moram ja rucno da ga ucitam...
jel to znaci da ako sam recimo undervoltovao u trixx-u i menjao klok, da ako ga ugasim to vise ne vazi?
tj da vazi samo dok je trixx ukljucen???
gledam na ebay svi sto prodaju imaju 100% pozitivne ocene ..sto bi ubijali reputaciju da bi jednog prevarili
Ta mi je ponudena u konfiguraciji zato i pitam...Kako nju, najgoru od svih nadje??
Kako nju, najgoru od svih nadje??
Pade diff![]()
Od ove tri koju da uzmem,cjena otprilike ista...
R9 280X Sapphire VAPOR-X OC 3GB
R9 280X Gigabyte 3GB
R9 280X Sapphire Dual-X OC 3GB
Hvala što podeli iskustvo (i rešenje problema) sa namaEDIT:
Rijesen problem.
vapor iz mog iskustvaOd ove tri koju da uzmem,cjena otprilike ista...
R9 280X Sapphire VAPOR-X OC 3GB
R9 280X Gigabyte 3GB
R9 280X Sapphire Dual-X OC 3GB
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari