Ima li neko iskustva sa GIGABYTE R9 280X 3GB 384bit GV-R928XOC-3GD-GA rev.2.0, Ovaj lik kaze da izvlaci 710-720 m/hs.
https://litecointalk.org/index.php?topic=9482.0
jesi probao one kastom dzampere da napravis?
Pogledajte prilog 133206Mislim da sam nasao, povezuju se pinovi A1 i B17 na x1 slotu ako na to mislis, sad cu da probam pa javljam.
ta ploca provereno ne radi sa cetiri r9 270 kartice (bez x) jer sagori cim se cetvrta aktivira. nema stvarno potrebe da mi se soli pamet muka mi je od neljubzanih ljudi na ovom forumu. tj bolje receno u ovoj sekciji.
deimos hvala na odgovoru, uzeo sam single rail napajanja ali svakako mislim da ce biti onako kako si spomenuo, tj da ce 4x75W vuci direkt sa ploce. e sad s obzirom da ploca ima 2 pci-e x16 slota siguran sam da moze 2x75W da izdrzi pa i 3x, za 4x vec ne znam pa sam hteo da proverim sa nekim ovde ko je mozda imao iskustva.
Ili pak extender sa molexom moze da izdrzi tako opterecenje?
@Paradigma Trenutno je u Srbiji takav haos, ne znam da li mi verujes, ali ovo je treca zamenska ploca koju sam narucio..
Vidim pominju se ploce... na Gigi (jeftinoj) H62 dsh2 bulk 1x x16 i 3x x1 slot... mi rade 3x280x vapor razmisljam da jos jednu dodam... hoce li to da pravi problem, neko je pominjao da to radi, tebi Saj bese sa Asus 7950...? Poz
Meni rade 4 x 280x vaporx, na toj ploci (ako si mislio na H61-DS2H). Zasad provjeravam taj famozni 24pinski konektor i ne vidim nista cudno (mada se problem vjerovatno odnosi, kako sam skapirao, na 270x karte , posto one imaju jedan 6pinac)...
problem ce biti sa 270 non x koje imaju jedan 6 pinac, 270X imaju 2 komada i po neka 270
Meni su te H61-DS2H 2 komada crkle u roku od par sati, posle toga zamenio za druge 2 H61-DS2H i sad rade vec 20ak dana bez problema, izgleda da ima losih serija te ploce.Hvala svima na iscrpnim odgovorimaKoliko sam nasao po nekim standardima pci-e x16 slot bi trebalo da moze da ispostavi tih 75w snage a ovi x1 oko 30. znaci ako su napravili plocu kako treba, trebalo bi da moze da radi pod opterecenjem od 2x 75 + 3x30, tj verovatno bi 3 sigurno radile, a nakon ovoga sto je napisao zex siguran sam da bi i 4 mogle, bar u teoriji na neko vreme.
E sad, fora je sto drugaru ista takva ploca kao na slici gore, crkla posle 24h a imao je takav setup sa v850 napajanjem..
Nego jesi li ti konacno podesio te tvoje karte ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari