Imate i Raidmax 1.2KW Gold koje kosta smesmo, a opusteno moze bilo koje 4 grafe da tera.
da li ima neko vapor x-a 7950 ali da koristi cgminer?
Izvinte za OFF ali kakvo pitanje takav i odgovor :d
Raidmax je 120e a CM 170e ?
50e nije 3%
Ili su mi izvori zardjali![]()
Raidmax je 120e a CM 170e ?
50e nije 3%
Ili su mi izvori zardjali![]()
Pa upisao sam usb flash od 3e, ekstenderi 12e.
To mu dodje ispod 1000e sve zajedno.
Dodas 200e na napajanje = 1200e, ne znam sta jos moze da se stavi, osim ako ne kupujes celu infrastrukturumisa, tastaturu, monitor, produzni kabal, osigurace za struju, fazu, renta lokacije
![]()
Imam jedan problem. Pa bih zamolio ako se nekom desavalo slicno, da kaze sta pravi pometnju. Naime, imam tri asusa 7950. Oni rade na jednom rigu zajedno sa 7850. Sve karte su na def voltazi, i sve su klokovane i tu nema falinke. Ali jedan asus zeza. Zabode mi kartica, a kad otvorim MSI afterburner, pise da je temp 551c a gpu load na 200%. Desava se par puta u toku dana. Menjao sam slotove na koje sam kacio tog asusa, dizao mu voltazu, ali ista stvar.
Meni Silent pro gold radio i na 40c bez frke sa 4x7950 na rigu. Jeste bio malo vruc ali ovo napajanje bez frke trpi visoke temperature. JonnyGuru ga je przio na 50c i odusevio se, to je bio glavni razlog zasto sam ga kupio, spremao sam se na vreme za vrucine. 4x7970 sigurno trose vise struje, zavisi od setovanja, pitanje je koliko bi izdrzalo tako optereceno. Mozda bi i radilo ako su karte undervoltovane ali znam 100% da je to ogromno opterecenje. Meni su celo leto napajanja bila duplo glasnija nego sve grafike zajedno.DADE je napisao(la):Nisam istestirao taj raidmax 1200, al chiftec 1000 i cooler master 1000 silent m2 su letos sa 3x7970 bili usijani i sa četri niko nije smeo ni da proba. Meni se pre koji dan zabagirao ab i digao default napone, tako je radilo 3 dana dok nisam primetio da se kuleri više vrte nego bi trebalo. Da se to desilo na nekom drugom napajanju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari