Thermal Take Smart 730w..@risim Na koji tacno thermaltake mislis? toughpower, lite power....?
Joka slazem se u potpunosti al to je sve dodatno cimanje. Nego proveri ti meni kad si se vec ukljucio u temu da li imas jos neke od onih 7950 na stanju sto sam uzimao od tebe...sve se nesto razmisljam da zalozim jos jednu masinu!! 😉
Penca prilazim ja tasterima bez problema!
Ja bi sad u inat njima kupio sa dugmicima plus bi i zice isveo na rig.Kratko pitanje; koja je provereno dobra i povoljna ploca da ima hardversko dugme za paljenje i reset na sebi?!
Moze li komp da se upali tako sto se ona clear CMOS plastikica stavi preko power pinova?
Moze i da se u biosu podesi da se komp pali po dolasku struje, pa da se pali prekidacem na napajanju.
Sto komplikujete miner rig cete paliti jednom u par meseci.... dovoljan je i obican srafciger
Uzeo danas 4x Asus-ke 7950 valjda ce im asic biti bolji nego od ove sto imam, samo jos da se oni puzevi u emm-ju nakataju da mi isporuce Chiftec BPS 1.2KW!
Sad videh da sa asusk-ama ne stize dvi->rgb adapter, imam ih par kuci da li neko zna da li za asus-e treba dummy plug??
Da. ja bih trazio novac nazad, dodao nesto sitno i uzeo 7950.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari